Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Така, Доби сега заради камъка ще ми купуваш монитор! Ако има печатни грешки ме извинете пиша без монитор. Наздраве!
    Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
      Който е безгрешен нека първи хвърли камък
      Аз, аз, може ли аз да хвърля...
      Нали знаеш лельо, че едната божия заповед гласи "обичай ближния си"...
      Та аз правя така, че ближната ми да обича ближния си. Значи съм близо до Бог повече отколкото ако само обичам.
      Та на мен се пада правото да хвърлям камъни.
      Ама няма да хвърлям де, само си го търся правото.
      Най ще да ви кажа наздраве.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Аз, аз, може ли аз да хвърля...
        Нали знаеш лельо, че едната божия заповед гласи "обичай ближния си"...
        Та аз правя така, че ближната ми да обича ближния си. Значи съм близо до Бог повече отколкото ако само обичам.
        Та на мен се пада правото да хвърлям камъни.
        Ама няма да хвърлям де, само си го търся правото.
        Най ще да ви кажа наздраве.
        Коле, ти пък, то не беше ли ближи обичния си... Уеуе, айде че ма Фана, ща гася монитора.

Наздраве!
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
          Коле, ти пък, то не беше ли ближи обичния си... Уеуе, айде че ма Фана, ща гася монитора.

Наздраве!
          хеее, хареса ми..

наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
            Коле, ти пък, то не беше ли ближи обичния си...
            Бе и така може да се каже, ама ще ни анатемосат

А може и не само обичния си, а и бройките. Важното е всички да са доволни накрая.

Наздраве.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
              То па една жена. А бе, я наздравееееее....
              Наздраве ами, това е ключа от бараката....
              Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
              Honda CB 919 Hornet
              0898849413-Светльо
              Кръвна Група: 0+

Коментар

Всеки е прав сам за себе си. А вие въртяхте, сукахте и пак до близане я докарахте! Наздраве!

Коментар

Като сте се замислили...

абе по-добре недейте.

trajal и да го съветваме, и да не го съветваме - пак ще направи каквото си знае.

Моят път към решението на такива проблеми, дето не мога да измисля какво да правя: не правя нищо. Смайващо много проблеми от лично естество се решават така сами, с минимум жертви. Така и с приятели, дето не съм сигурен дали са мои приятели, и с жени, дето не съм сигурен дали са мои жени. Ама това изисква много здрави нерви и аз не съм се научил отведнъж да го правя. Та не знам дали е добър съвет и затова не го давам като съвет.

Коментар

Наздраве на всички ви .Жоре , повелителю на карета , не се давай
                    RAV 4
                    F650GS

Коментар

Що не казахте че съм попаднала в рая на пияниците, Дедо господ и него ли напихте а я си кажете, че всички праведни.
                      Коле, а ти кви бройки, кви монитори, дан та чуй булката че утре може и със вряла смола без да иска та залей в леглото.
                      Дидо имам един 17 инчов Хюндай да ти го пратя по еконт
                      Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                        Що не казахте че съм попаднала в рая на пияниците, Дедо господ и него ли напихте а я си кажете, че всички праведни.
                        Коле, а ти кви бройки, кви монитори, дан та чуй булката че утре може и със вряла смола без да иска та залей в леглото.
                        Дидо имам един 17 инчов Хюндай да ти го пратя по еконт
                        Пияниците имат само ад. Колкото и да са праведни. А Кольо не го мисли - ако всяка меца му придиряше за другите меци, никоя нямаше да му носи мед. Та и булката най-много да го залее с кафе, ако много са и омекнали колената.

Коментар

Ам, не Доби. Той е мощен за моя компютър и ще забие. Успях да вържа една Мизия, малко трепери, но се свиква. Ей го за 40 мин.(щото 40 мин. го връзвах към компа) свикнах. А наздраве!
                          Ясен гениален. И аз съм го пробвал този номер, ама не става с банката. За другите върши работа.

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                            Ам, не Доби. Той е мощен за моя компютър и ще забие. Успях да вържа една Мизия, малко трепери, но се свиква. Ей го за 40 мин.(щото 40 мин. го връзвах към компа) свикнах. А наздраве!
                            Ясен гениален. И аз съм го пробвал този номер, ама не става с банката. За другите върши работа.
                            И с банката става, ама трябват МНОГО здрави нерви. Затова аз го прилагам само за ора, моите нерви чак толкова здрави не са.

Коментар

Важното е, че метода работи. И на мен ми става едно непукистко. А бе нали сме в бара, а наздраве! То проблеми всеки ден. А у бара, като у спа център.

Коментар

От мен последно, Наздраве.

Лека ви нощ.
                                Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                                Honda CB 919 Hornet
                                0898849413-Светльо
                                Кръвна Група: 0+

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X