Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Много се кефя на факта, че успях да предизвикам желание за дискусия у Ясен.
    Ама това е защото той не ме познава достатъчно. И започна да ми говори за религии.

Па аз си къркам питиетата и мезя с пръжки и пресни пържоли.

Вече съм на градус, и освен да кажа наздраве на Божич друго не мога.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве!:

Приятели мои,любими!Нека сме живи и здрави и като се видим да не се заобикаляме.
      Наздраве на всички,които ме познават и на всички,които тепърва ще се запознаят с мен,и с нас-нашият бар Наздраве.
      /под секрет-гледам английската версия когато и както мога.Много ме кефи Тед Дансън/

Сега-конкретно-два дни изтраях.А вие как сте ме изтраяли толкоз дни,не знам.Всъщност пак ще използвам Илф и Петров-"СПУКВАНИЯ,СЧУПВАНИЯ,ЕНТУСИАЗМА НА НАСЕЛЕНИЕТО..."
      Май беше по -правилно да кажа,че преди два дни изтрезнях?!?!

Не е верно разбира се.Но като член на клуба се почувствах длъжен да се обадя.Утре...Не знам...

АБЕ,НАЗДРАВЕ БАНДА И-само сръпскоооуу...

Коментар

Ей пияници, несварвам да ви чета изгряващите мисли. То лошо било да се пие по малко, пък и еле като нямаш компания съвсем изтрезняваш, и изтрещяваш.
        Ми а Наздраве, с 20гр. 58 градусова черешовица с три леда че да стане повече, пия я вечер вместо аспирин, щото доктора каза или всяка вечер аспирин протект,или хубав твърд алкохол, не по малко от 15-20гр. И що да си мъча стомаха с аспирин, пък скоросмъртницата 3в1 хем разрежда кръвта,унищожава бактериите, и те кара да забравиш изминалия ден.
        Стана Есе-Ми а Наздраве
        Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Не е дискусия това, Кольо, а само разобличение. И не, не ти говоря за религии. Ама ще го мислим по-натам. Айде наздраве, че много работа още имам.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Кольо, дай да не газим лука, но нали се писа езичник - само ще ти намекна, че Тор и Фрея изобщо не са ми споменавали за постене. А и там, където тези богове се тачат, постенето, еле па през ноември месец е агрономически нереално. Което идва да каже, че ако бяха го споменали, ония северни алкохолици мигновенно щяха да ги свалят от власт и да си измислят други богове. Зевс, Хера и компания също не са спускали такива разпореждания на подопечните си, въпреки че би им било по-лесно да ги задължат - съвсем благоразумно, според мен. Нито подобни пориви са обхващали Пирин, Тангра и другите тукашни партийни координатори.

С една дума - никакъв езичник не си ти, ами чист православен християнин, само дето не са ти редовни документите.
            Колега!
            Строго погледнато бог Пирин едва ли е имало макър да не го отричам.
            В този ред на мислиии,не бива да слагаме,или влагаме името Пирин при името ТАНГРА.
            Поне по мое мнение разбира се.
            Ай,Наздраве.
            Има и още кво да се каже-еххх,таа Медовинкааааааа..

Коментар

Абе. я пийте и не са прайте на много стриктни. Хора ли сте? Хора сте. Щом сте такива ко сте ръгнали да ми са обожествявате, м? Пийте, яжте и си носете новия кат щото не знаете кой, кога и защо.
              Наздраве!

Коментар

Пийми де Тишо, ами хора сме вече и аз съм хора,преди 20г. бях богиня, но сега съм леля,сиреч ена от хората.
                а наздрави, че тоя лед не ма фаща.
                Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Тука е джелезния поп ,ама мисли си лега вече ,че е уморен.Днес му беше последния изпит от семестъра и мисли да си лега спокойно да спинка.Наздраве и лека ви
                  RAV 4
                  F650GS

Коментар

Гледайте какво намерих:

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                      Ей пияници, несварвам да ви чета изгряващите мисли. То лошо било да се пие по малко, пък и еле като нямаш компания съвсем изтрезняваш, и изтрещяваш.
                      Ми а Наздраве, с 20гр. 58 градусова черешовица с три леда че да стане повече, пия я вечер вместо аспирин, щото доктора каза или всяка вечер аспирин протект,или хубав твърд алкохол, не по малко от 15-20гр. И що да си мъча стомаха с аспирин, пък скоросмъртницата 3в1 хем разрежда кръвта,унищожава бактериите, и те кара да забравиш изминалия ден.
                      Стана Есе-Ми а Наздраве

Колежке,
                      ако изпиташ ОГРОМНА липса на питие винаги можеш да се обърнеш към чичо Тончо от Дулово.Тъмън гледам на картата че си близо.Из нашия край има и още бактерии подходящи за лек,и др....но Ясен ще прочете!
                      По-добре..........на Леки.......................Самолети...

Коментар

Казвам ви последно наздраве, поздравявам ви с една любима песен и се понасям към телевизора за поредния епизод на "Живите мъртви", хах! Аре.

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                          Стана Есе-Ми а Наздраве

Колежке,
                          ако изпиташ ОГРОМНА липса на питие винаги можеш да се обърнеш към чичо Тончо от Дулово.Тъмън гледам на картата че си близо.Из нашия край има и още бактерии подходящи за лек,и др....но Ясен ще прочете!

Коментар

ако го напишеш пак - не само, че ще прочета, но може и друго да направя.

Ама пусто е бар...

Коментар

Давай да обръщаме нещо. Много народ по никое време! А така и во веки веков! Амин!
                              Наздраве!
                              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение
                                Колежке,

Ех, колега,
                                Пуста Добруджа има и каисиевица, и гроздовица, и бучни пръчка. Но откакто чичо ми ни напусна вече няма.
                                Днес братовчед ми обеща 10 тина литра от дядовото лозе с бучни пръчката ама било неизбистрено, той да донесе ще се избистри де ще иде.
                                Хубава е Добруджа, и гозбите и хубави, и песните и тъжни и игриви, и ръченикът тежък като живота, и виното гъсто като кръвта, а как медено свиреше на дядо ми кавалът,на чичо ми акордеонът и на баща ми хармониката. а на трапезата първо със Есен се заесенява се започваше мохабетът.

Няма да спамя спама- Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X