Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Оооо, Драго, добре дошъл.

Де се изгуби като старите 5 лева?..
    Кво ще пиеш? Да кажа на Тишо да почерпи
    Наздраве.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Оооо, Драго, добре дошъл.

Де се изгуби като старите 5 лева?..
      Кво ще пиеш? Да кажа на Тишо да почерпи
      Наздраве.
      Привет Кольо! За сега съм на ракийка, но в хладилника ме чака една Ариана 2л. Наздраве и от мен!
      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Добра вечер на бандата !

Търкалям си аз днес по прашните пътища на РОдината със служебния маунстър ( бел.прев. "маунстър" - чудовище , дзвер , изрод ) , тананикам си една рок-балада ( радио нема ) и си се наслаждавам на зелените гори и високите сини планини ....
        Е , идилията чат-пат се изпарява , щото съм отворил прозорците ( "слънцето спряло , сърдито пиче" ...в смисъл : напича ), понеже съветските другари навремето са спестили за водка от НЕмонтирането на климатик . И други дреболии дразнят де - например : разни "бегачки" от типа на Корса , Пунто , Панда и т.н. минават покрай мен с космически скорости .
        Верно че според теорията на един "луд" всичко е относително , ама кога другите карат с 90 , а ти с 60 , щото в противен случай ше ти се разпадне трансмисията , отправната координатна система е достатъчна да ти смъкне самочувствието , че не си седнал зад Х5 примерно .
        Но не за това ми е мисълта .
        Карам си аз , пот ми тече по гърба ( отзад ) .. и по едно време ме натиска ЖАЖДАТА . Ама така ожъднях , се едно депутат след осмото кифте ( от 20 ст`инки) на "Константин и Елена" !
        И странното е че не ми се пие ни вОда , ни бира !.... баф мааму , допИ ми се Мастика !
        .......
        Спирам аз в първия изпречил ми се магазин от първото градче по пътя - и нахлувам на щанда с алкохола , се едно като тираджия в аптека за презервативи , доде го чакат пеперудите на аутобана !
        Викам на едно изписано моме , ама изписано като сервитьорка от бар "На здраве" ! : "К`ва мастика имате , пиле ?"
        Онова се ококори и като писна : " АЗ да не съм ти яребица от неделния излет , бре , дърт пергиш ! " Кво пиле съм ти ?!
        ... а мен ми мина през акъла една студентска песен за една "мамина гугутка" , ама реших , че ако цитирам и една строфа от ония времена , то играта ше загрубее и ше вида мастика кога дребен земеделец види евросубсидия ... демек : на кукуво лЕто ....

Та продължавам со кротце , со благо : Уважаема Госпожице , викам , Вие какво можете да ми предложите ? ) ... а оная : " Орално - 10 кинта , пълна програма - 20 кинта . Ше работиме ли ? "
        Ей сега ми се изЯсни погледа ! Наместо на "продавач- консултантката " , в бързината съм налетел на древна жрица , случайно влезнАла да се охлади в магазина от жегата !
        ........

Дадох мръсна газ до първото попаднало ми "Метро" и половин час по-късно се сдобих с кило Ouzo of Plomari .

Вече се е развалило - станАло е на парцали във фризера и съм го наченал , че чух че Дянков се е заканил да връща развалената стока на производителя . .. т а да го изпреваря и да не отиде мастиката зян .

.. а поуката , уважаеми Членове и ... Членки на Бара е : Отнасяйте се културно към обслужващия персонал в заведенията и магазините , за да ви обслужат и вас вежливо и качествено ! А и да не стават грешки .

Ай наздраве , че ше ми се сгрее мастиката !
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Така, завърнах се, ся ш' си налея една умряла от студ мастика, ш' си забъркам един леден айрян и му сядам. Владо, ти не си сам, брато! Е, мойта не е узо пломари ама пак бива. Наздраве!

Коментар

Бат' Владо, да беше станал писател...

А знаеш ли откога мина деня на Ботев, нали беше обещал да наминеш насам... Нищо, на събора те чакам да се запознаем наживо.
            Че както стана в една друга тема-да не би вместо мастит инжинер да пише някакво 19 годишно...

Абе, кво си тормозя и без това малкото акъл, по е лесно да кажа наздраве...

Коментар

Хубаво нещо си е мастиката, особенно развалена, със прясна снежанка с орехи, да ти е сладко!
              Наздраве и на останалите в бара!
              Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                .... не знам какво му е модерното на това селце...... Едно аулинче 1.50лв. е стига толкова.
                А сега Наздраве!
                Кое да му е модерно, село като село. Аулинчето и Сф е горе долу толкова.
                Днес започва ШЛ, ура.
                Да ви кажа едно наздраве на полувремето.

Коментар

Бат' Владо, да беше станал писател...

А знаеш ли откога мина деня на Ботев, нали беше обещал да наминеш насам... .

...
                  Еми няма как , брато !
                  Два пъти минах от там - от тогава . Ама понеже съм ви оставил на вас сервитьорките в бара , аз като по-възрастен съм принуден да обхождам РОдината от североизток - та до югозапад . ... а понеже 19-тата година мина отдавна (помня , че последния път кат бях на 19 , Пинк Флоид издаде "Стената") , както казваше един приятел " Вие сте млади , може и да пропуснете , ама Аз немам време и не требе да пропускам ! "
                  ... та поради независещи единствено от мен причини .... А и без друго , усещам че кат се видиме , нема как да е за по 1 кафе . Щото и гроздомицин и отлежало мерло ... а то време за по кафе ....да н еговорим пък за мохабета ....така само ше дразниме лъва . Иска си по-сериозна организация .

... а за събора .... миналия път на Приморско ти бях приготвил един диск с полезни нещица по заваряване , ама така и не се видяхме . Тази година пък точно по това време , ше ми идват на посещение швабите , дето си изкарвам хляба покрай тях . Обувах ги да ги водя на оффроуд събор , един вид - атракция , ама тия са от западните германци - и хем сухари , хем ... да не казвам какви ....абе стъклени ! Та не съм сигурен дали ше сколасам . Единствено , ако една.... позната ... абе почитателка на кърския офроуд ... ама хайде да спирам , че да не надникнат тука и злите очи .
                  Иначе казано : живи и здрави !

ПС. Понеже съм под влияние на една тема за произхода ни . Не знам дали добруджанките са прабългарки , славянки или тракиики , ама евала на тия жени ! Лично мнение де , ама ...наздраве за тях !
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Дедо попе, готов ли си за четвъртък да одим там...
                    Нали за петък беше бре , а и в четвъртък съм на доФтор
                    Ае наздраве
                    RAV 4
                    F650GS

Коментар

Бат Владо, ако сколасаш-добре. Ако не-като имаш път насам...
                      А за диска и пропуска ни на предишния събор не ми споменавай,ч е още ме е яд. То диска ще си го исам де, ако не си го изхвърлил вече.
                      Ма гледай да дойдеш в Приморско. Може и със "стъклените", да видят какво е истински живот.

Отче-аз май утре ще си завърша работата, азатова викам в четвъртък. В колко часа си на лекар? Ако е преди обяд може и да сколасаме.

Безмалко да забравя да кажа наздраве...

Коментар

Това време верно е гадно. Едните са си отишли, другите не са дошли...Какво да правя - навик. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:icon_biggrin.gif
Прегледи:17
Размер:172 Байта
ID:5296316
                        На здраве да е! (да се смята за наздраве Натиснете снимката за да я уголемите

Име:icon_mrgreen.gif
Прегледи:13
Размер:349 Байта
ID:5296317)
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Ееее и аз да се включа на следващия ден.
                          Наздраве
                          RAV 4
                          F650GS

Коментар

Добра вечер, приятели! Отварям бара и ви пожелавам приятни мигове в него! Наздраве!

Коментар

Абе оставих ви снощи в 6 часа, викам си: Малиии, днеска какво четене ща падне.... Е как успяхте да спретнете има-няма 10 поста? Добре че е Владо, та да ви отсрами с някое есе...
                              Наздраве!
                              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

И аз останах учуден. Снощи сменях дограмата, та окъснях...
                                Айде наздраве от новата!
                                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 10 потребители онлайн. 0 потребители и 10 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X