Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Оооо, Драго, добре дошъл.

Де се изгуби като старите 5 лева?..
    Кво ще пиеш? Да кажа на Тишо да почерпи
    Наздраве.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Оооо, Драго, добре дошъл.

Де се изгуби като старите 5 лева?..
      Кво ще пиеш? Да кажа на Тишо да почерпи
      Наздраве.
      Привет Кольо! За сега съм на ракийка, но в хладилника ме чака една Ариана 2л. Наздраве и от мен!
      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Добра вечер на бандата !

Търкалям си аз днес по прашните пътища на РОдината със служебния маунстър ( бел.прев. "маунстър" - чудовище , дзвер , изрод ) , тананикам си една рок-балада ( радио нема ) и си се наслаждавам на зелените гори и високите сини планини ....
        Е , идилията чат-пат се изпарява , щото съм отворил прозорците ( "слънцето спряло , сърдито пиче" ...в смисъл : напича ), понеже съветските другари навремето са спестили за водка от НЕмонтирането на климатик . И други дреболии дразнят де - например : разни "бегачки" от типа на Корса , Пунто , Панда и т.н. минават покрай мен с космически скорости .
        Верно че според теорията на един "луд" всичко е относително , ама кога другите карат с 90 , а ти с 60 , щото в противен случай ше ти се разпадне трансмисията , отправната координатна система е достатъчна да ти смъкне самочувствието , че не си седнал зад Х5 примерно .
        Но не за това ми е мисълта .
        Карам си аз , пот ми тече по гърба ( отзад ) .. и по едно време ме натиска ЖАЖДАТА . Ама така ожъднях , се едно депутат след осмото кифте ( от 20 ст`инки) на "Константин и Елена" !
        И странното е че не ми се пие ни вОда , ни бира !.... баф мааму , допИ ми се Мастика !
        .......
        Спирам аз в първия изпречил ми се магазин от първото градче по пътя - и нахлувам на щанда с алкохола , се едно като тираджия в аптека за презервативи , доде го чакат пеперудите на аутобана !
        Викам на едно изписано моме , ама изписано като сервитьорка от бар "На здраве" ! : "К`ва мастика имате , пиле ?"
        Онова се ококори и като писна : " АЗ да не съм ти яребица от неделния излет , бре , дърт пергиш ! " Кво пиле съм ти ?!
        ... а мен ми мина през акъла една студентска песен за една "мамина гугутка" , ама реших , че ако цитирам и една строфа от ония времена , то играта ше загрубее и ше вида мастика кога дребен земеделец види евросубсидия ... демек : на кукуво лЕто ....

Та продължавам со кротце , со благо : Уважаема Госпожице , викам , Вие какво можете да ми предложите ? ) ... а оная : " Орално - 10 кинта , пълна програма - 20 кинта . Ше работиме ли ? "
        Ей сега ми се изЯсни погледа ! Наместо на "продавач- консултантката " , в бързината съм налетел на древна жрица , случайно влезнАла да се охлади в магазина от жегата !
        ........

Дадох мръсна газ до първото попаднало ми "Метро" и половин час по-късно се сдобих с кило Ouzo of Plomari .

Вече се е развалило - станАло е на парцали във фризера и съм го наченал , че чух че Дянков се е заканил да връща развалената стока на производителя . .. т а да го изпреваря и да не отиде мастиката зян .

.. а поуката , уважаеми Членове и ... Членки на Бара е : Отнасяйте се културно към обслужващия персонал в заведенията и магазините , за да ви обслужат и вас вежливо и качествено ! А и да не стават грешки .

Ай наздраве , че ше ми се сгрее мастиката !
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Така, завърнах се, ся ш' си налея една умряла от студ мастика, ш' си забъркам един леден айрян и му сядам. Владо, ти не си сам, брато! Е, мойта не е узо пломари ама пак бива. Наздраве!

Коментар

Бат' Владо, да беше станал писател...

А знаеш ли откога мина деня на Ботев, нали беше обещал да наминеш насам... Нищо, на събора те чакам да се запознаем наживо.
            Че както стана в една друга тема-да не би вместо мастит инжинер да пише някакво 19 годишно...

Абе, кво си тормозя и без това малкото акъл, по е лесно да кажа наздраве...

Коментар

Хубаво нещо си е мастиката, особенно развалена, със прясна снежанка с орехи, да ти е сладко!
              Наздраве и на останалите в бара!
              Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                .... не знам какво му е модерното на това селце...... Едно аулинче 1.50лв. е стига толкова.
                А сега Наздраве!
                Кое да му е модерно, село като село. Аулинчето и Сф е горе долу толкова.
                Днес започва ШЛ, ура.
                Да ви кажа едно наздраве на полувремето.

Коментар

Бат' Владо, да беше станал писател...

А знаеш ли откога мина деня на Ботев, нали беше обещал да наминеш насам... .

...
                  Еми няма как , брато !
                  Два пъти минах от там - от тогава . Ама понеже съм ви оставил на вас сервитьорките в бара , аз като по-възрастен съм принуден да обхождам РОдината от североизток - та до югозапад . ... а понеже 19-тата година мина отдавна (помня , че последния път кат бях на 19 , Пинк Флоид издаде "Стената") , както казваше един приятел " Вие сте млади , може и да пропуснете , ама Аз немам време и не требе да пропускам ! "
                  ... та поради независещи единствено от мен причини .... А и без друго , усещам че кат се видиме , нема как да е за по 1 кафе . Щото и гроздомицин и отлежало мерло ... а то време за по кафе ....да н еговорим пък за мохабета ....така само ше дразниме лъва . Иска си по-сериозна организация .

... а за събора .... миналия път на Приморско ти бях приготвил един диск с полезни нещица по заваряване , ама така и не се видяхме . Тази година пък точно по това време , ше ми идват на посещение швабите , дето си изкарвам хляба покрай тях . Обувах ги да ги водя на оффроуд събор , един вид - атракция , ама тия са от западните германци - и хем сухари , хем ... да не казвам какви ....абе стъклени ! Та не съм сигурен дали ше сколасам . Единствено , ако една.... позната ... абе почитателка на кърския офроуд ... ама хайде да спирам , че да не надникнат тука и злите очи .
                  Иначе казано : живи и здрави !

ПС. Понеже съм под влияние на една тема за произхода ни . Не знам дали добруджанките са прабългарки , славянки или тракиики , ама евала на тия жени ! Лично мнение де , ама ...наздраве за тях !
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Дедо попе, готов ли си за четвъртък да одим там...
                    Нали за петък беше бре , а и в четвъртък съм на доФтор
                    Ае наздраве
                    RAV 4
                    F650GS

Коментар

Бат Владо, ако сколасаш-добре. Ако не-като имаш път насам...
                      А за диска и пропуска ни на предишния събор не ми споменавай,ч е още ме е яд. То диска ще си го исам де, ако не си го изхвърлил вече.
                      Ма гледай да дойдеш в Приморско. Може и със "стъклените", да видят какво е истински живот.

Отче-аз май утре ще си завърша работата, азатова викам в четвъртък. В колко часа си на лекар? Ако е преди обяд може и да сколасаме.

Безмалко да забравя да кажа наздраве...

Коментар

Това време верно е гадно. Едните са си отишли, другите не са дошли...Какво да правя - навик. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:icon_biggrin.gif
Прегледи:17
Размер:172 Байта
ID:5296316
                        На здраве да е! (да се смята за наздраве Натиснете снимката за да я уголемите

Име:icon_mrgreen.gif
Прегледи:13
Размер:349 Байта
ID:5296317)
                        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Ееее и аз да се включа на следващия ден.
                          Наздраве
                          RAV 4
                          F650GS

Коментар

Добра вечер, приятели! Отварям бара и ви пожелавам приятни мигове в него! Наздраве!

Коментар

Абе оставих ви снощи в 6 часа, викам си: Малиии, днеска какво четене ща падне.... Е как успяхте да спретнете има-няма 10 поста? Добре че е Владо, та да ви отсрами с някое есе...
                              Наздраве!
                              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

И аз останах учуден. Снощи сменях дограмата, та окъснях...
                                Айде наздраве от новата!
                                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X