Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеНаздраве! Ама бива ли... сега... за "почти" нищо, да се сърдиш на сват ти? Добре, че моите сватове не ми се сърдят! Наздраве, Косьо, Жени!Женя Вълчанова 0888272565
Коментар
-
Наздраве.Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеАди бре , ко се правите на уморени , да не сте копали 300 декара царевица през почивните дни ....От снощи съм с пристегната дясна предмишница заради преумората от усукването.
Тези неща са си в реда на нещата, важното е, иначе да сме здрави.
Поздрави на цялата група, събрала се край морето, по случай състезанието. Още веднъж - наздраве на всички.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеСвате, най-добрият начин да си изкупиш греха е да се вдигнеш и да ми дойдеш на гости.
Иначе пак ще ми мине, ама по-трудно и бавно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнениеДушичка си ти, Руменчо!Посрещна ни, слугува ни, извози зеления скраб и накрая и благодариш
Няма втори като теб, само да не те докопа някоя скумрия, че ще те оглозга.
Наздраве!
Благодаря на всички за хубавата компания, трите дена бяха прекрасни! Дано има повече такива дни и срещи!
Наздраве!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Цял ден ме боли гърлото. Ама сега си сипах една ракийка и плахо започвам.
Наздраве.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеЕ, Цветенце, аз няма да се дърпам много де, а пък има и какво да глозга!
Благодаря на всички за хубавата компания, трите дена бяха прекрасни! Дано има повече такива дни и срещи!
Наздраве!
Ние ти благодарим за страхотното гостоприемство, Руменчо!
Наздраве на всички!
И най-вече на Митре!
Коментар
-
Първоначално публикуван от митре Преглед на мнениеАко кажа"наздраве",ще ми отговорите ли?
Коментар
-
А да пиеме, бе хораааа, Наздраве.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар