Наздраве момци и момичета! Ето вече и ние сме тук! Готвим се за купон! Има-няма 2 седмици да решим заедно ли ще сме в така наречените измислени празници, които, обаче са така прекрасни!
Уфффф, хади стига! След наздравицата за момците се появих аз и ...как да не кажа наздраве и от момичетата! Ние...имах предвид представител на женската аудитория...ба си обясненията, кат'че ли не е ясно, че едно момиче казва Наздраве!
Уфффф, хади стига! След наздравицата за момците се появих аз и ...как да не кажа наздраве и от момичетата! Ние...имах предвид представител на женската аудитория...ба си обясненията, все едно не е ясно! Наздраве!
Стига бре...да не се пошегува човек...ми така се случи да съм на гости на дружката по време на сбирката! На Яни мамето днес има рожден ден и затова Янита се губи! На това отгоре днес е св.Ана, та Янита има наполовина имен ден!
Тъкмо се качвам.
Досега бях в гаража. От 5 аса досега свалих предния диференциал, разглобих го, видях какво има износено, сглобих го, сложих го на място, само дето не излязох на проба, че акумулатора е сложен на астрата, а не ми се занимава да го разнасям насам-натам.
Паладине, видях за детето ти, имаш истинско извинение. Няма как да оставиш семейството и да се грабнеш до другия край на България да пиянстваш.Нищо, следващия път.
Коментар