Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Не е лошо парчето .........особенно с тез гащички........Наздраве!
    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
      Наздраве, Ники!
      Личи си , че харесваш женските рок вокали.
      Да, ето още едно изпълнение на Доро, този път - на класическо парче на Джудас Прийст:

Наздраве.
      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
        Хах, тя какъвто е крокодил бая зор ще види докато заслужи гърненце с мед...

Наздраве!
        Тишо, само крокодил може да опази шуменските мечки от мерака на наш Кольо
        Наздраве на всички!

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
          Тишо, само крокодил може да опази шуменските мечки от мерака на наш Кольо
          Наздраве на всички!
          Абе крокодил,крокодил ама и той душа носи.Наздраве!

Коментар

Оригиналът
            Последно редактирано от nickbochev; 19-11-10, 20:36. Причина: оформяне на клип

Коментар

Да ви кажа и аз едно Наздраве.Направих си една салата която научих тук и съм много приятно изненадана от доброто съчетание.
              Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Какво сте ме емнали бе? Ако си нямате играчка-мога да ви дам да си поиграете
                Ако не ми се извините, кой както може-няма да ви кажа добрата новина, ПЪК!!!

Айде сега наздраве, и един по един в редичка да ви чуя извиненията...
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Айде и аз да ви поздравя с една приятна балада в дамско изпълнение.
                  Наздраве, група!

Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

Чекай бре, Коле!
                    Какво сме казали толкова?
                    Еййй! Човек да не те похвали...
                    Айде, наздраве!
                    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

А наздраве Коле.

Коментар

Наздраве с водкен и супа топкен Най обичам да си пийавам с такива мезета може и вратни пЪржолки
                        Коле да не е имало ГодЯвка с некоа миС Мечка бре а
                        ПП
                        ЯниИИИ сподели ква е тая спеСиална салатка де
                        RAV 4
                        F650GS

Коментар

Ей покрай тези яки парчета направо забравих да пия ша остана трезвен в петък вечер, срамота.Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                            Еййй! Човек да не те похвали...
                            Ама вие сте ме хвалели?...А аз глупака друго помислих...
                            Щом не сте имали нищо лошо предвид-да ви кажа, че мястото за сбирката е уредено.
                            Има хубава горичка, с много дъбове, и дебела шума-ще се подслоним там.

Майтап, ето тук ще сме:

Това е хотел, една звезда, с двойни и с повече легла стаи, всяка стая със собствен санитарен възел, две зали, като и двета ще са заети-по-малката от снимката е за нас.
                            Цена на нощувката-15 и 16 лв на човек. За залата се плаща по 5 лв на стол, но срещу тези пари може да се поръча нещо от бара или "ресторанта". За нас ще махнат кръглите маси, и ще сложат една голяма-както подобава за банкет, и може да ни сложат по салата и безалкохолно срещу 5-те лева. Не съм уточнил още какво да бъде за тези 5 лева, но трябва да им се обадя за да могат да напазаруват и да сготвят каквото поръчаме. Давайте предложения какво да е.
                            За ядене и пиене от нас-няма никакъв проблем,каквото си донесем и направим-това ще плюскаме и пукаме И каквото си доведем-такова.........
                            Няма никакъв проблем да си запалим барбекю, да си донесем вина и бири и ракии и водки и уски и джин... Опа, олях се.
                            Платил съм 6- лв капаро, така, че-ТАМ СМЕЕЕЕ!!!
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Тук четох за една салата с риба"Перла",лук,маслини и майонеза.В началото ми се стори доста налудничава като съчетание,но се оказа доста вкусно нещо и попива...ама как попива...Наздраве
                              Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

Там сме,ти си оган бе Коле.
                                Нямам идея за какво требва да ти се извиня ама щом си казал извинявай.
                                Наздраве Коле.
                                Последно редактирано от kosio7808; 19-11-10, 20:24.
                                Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X