Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Да се включа и аз в компанията на пиячите с една ракия.
    Та ха наздраве и от мен.
    Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Наздраве, батювата. Аз още ям онея пет кила сърнели и пия оная керацудовата отлежала двойно-преварена......криза, дагое......

Коментар

Останахме в камерен състав
        Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
          Наздраве, батювата. Аз още ям онея пет кила сърнели и пия оная керацудовата отлежала двойно-преварена......криза, дагое......
          Наздраве!Къде се губиш?
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Добра вечер!Хайде едно Наздраве и от мен
            Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
              Наздраве!Къде се губиш?
              А, тук съм си. Ама напоследък само чета...... Наздраве.

Коментар

И аз се прибрах. След работа ходих да оправям колата на брата-блокирало му задно ляво колело. Понеже вече оправях дясното-знам от какво блокират-менте накладки, феродото се отлепва... и братлето оставил Пижо до пазара, и ми звъни. Понеже знам,ч е няма 50 лв за нови накладки реших да ги накова с едно старо жигулско феродо. От 4 часа та до преди малко, завърших на фенер...
                Сега съм си налял ракийца със сух таратор, и отвреме навреме ръфам от едно кебапче.
                Наздраве!
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                  А, тук съм си. Ама напоследък само чета...... Наздраве.
                  Дончев, на сбирка в Балчик не ти ли се идва?

Някой да знае къде е Златко? Напоследък не се е мяркал, а е мераклия за сбиране...

Коментар

Аз сега ще се "сборя"с един котлет и биричкаАми,Наздраве
                    Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Бре Нероне кво ши рече тва чудо суФ таратор бре .... нещо ми се губи
                      Аре наздраве
                      RAV 4
                      F650GS

Коментар

Добър вечер, банда

Наздраве на всички!
                        Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Дончев, на сбирка в Балчик не ти ли се идва?

Някой да знае къде е Златко? Напоследък не се е мяркал, а е мераклия за сбиране...
                          Коле, пиши в списъка за Балчик и софийска група от 3 броя баровци
                          Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                            Жоре,колко даваш маторя и скоростите.Полуоски?А наздраве!
                            Марто-о, за тебе ли е. Маторо, скоростите, полуоски, спирачки, рейка, ел.блок, кабели, стартер, алтенатор, конт. ключ, абе Сичко, квото се сетиш и ти трябва = 300лв. Ама неам радиатор.
                            Иначе в Макметал ми дават за целия Форд, като си сваля сичко пластмасово, стъкла, гуми, табло, брони и ел. 360лв.
                            Абе, зае@и тия сделки. А, наздраве
                            П.П. Абе ти не мое ли да ми Дзвъннеш, та ме питаш по компо.
                            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                            -----------------------------------------------
                            Питието определя съзнанието....
                            -----------------------------------------------
                            0887770735

Коментар

Ами наздраве и от мен!
                              Какво да ви кажа аз като най дърта нещо не ме приемате за пияч ама, аз нели съм си подпиинала и кат немога да заспя веднага ето че пиша. Цвети и аз карам мазда 323ф с отварящи се фарове и търся някои части, четох списъкът но точно това което търсим май си го изчистила,а и твоята май не е същата Моята е 1600кб. 16 клапана на бензин и газ заводски 93г. Скоро и правихме ремонт и не намерихме никъде опорната щанга. Скоро ще идвам на гости на щерките в София и ще взема остатъка ако е същата купувам я.
                              Че ми е много мила тази кола търся също и карбуратор но не инжекция, Не ми се разделя с нея и ако имаше клима и хидравлика за нищо не я давам нищо че е стара не ми е правила никакви чалъми, прекрасен автомобил. Мале оспамих спама.
                              А Наздраве!
                              Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                                Бре Нероне кво ши рече тва чудо суФ таратор бре .... нещо ми се губи
                                Аре наздраве
                                Представи си таратор. Представи ли си? Сега му махни водата...
                                Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                                Коле, пиши в списъка за Балчик и софийска група от 3 броя баровци
                                Наздраве!
                                Аз изгубих бройката, ама добре сте дошли! Кои са другите двама?
                                Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                                Марто-о, за тебе ли е. Маторо, скоростите, полуоски, спирачки, рейка, ел.блок, кабели, стартер, алтенатор, конт. ключ, абе Сичко, квото се сетиш и ти трябва = 300лв. Ама неам радиатор.
                                Иначе в Макметал ми дават за целия Форд, като си сваля сичко пластмасово, стъкла, гуми, табло, брони и ел. 360лв.
                                Абе, зае@и тия сделки. А, наздраве
                                П.П. Абе ти не мое ли да ми Дзвъннеш, та ме питаш по компо.
                                Жоре, я кажи кубатурата,с колко скорости е, ако знаеш числото на диференциала..., пък и ако кажеш, че е бил с 14-ки джанти... Направо утрепвам свата, ама го грабвам.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 76 потребители онлайн. 0 потребители и 76 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X