Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Да няма пак мач бе, умълчахте се нещо...
    Колкото и да е пълен бара...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Да, понеделник е

Наздраве!
      Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Да няма пак мач бе, умълчахте се нещо...
        Колкото и да е пълен бара...
        Зяпам по другите раздели бре, нямаше ме дълго време и имам да наваксвам.

Ай Наздраве.
        Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
        Honda CB 919 Hornet
        0898849413-Светльо
        Кръвна Група: 0+

Коментар

Наздраве!
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев) Преглед на мнение
            Ей тоз е мъжкарчето, ама живеят навън та за чистота....

http://www.offroad-bulgaria.com/atta...0&d=1287316265
            Навън и аз имам три кучета и няколко котки...проблема е, че някой от съседите периодично хвърля отрова. За това търся черно мъжко, да си го гледам вътре за да не го отровят като другите.
            Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
              Навън и аз имам три кучета и няколко котки...проблема е, че някой от съседите периодично хвърля отрова. За това търся черно мъжко, да си го гледам вътре за да не го отровят като другите.
              Наздраве!
              Е като чуя за такива комплексари и побеснявам. Ама дай да го установим тоя "любител на животните" все ще се намери някоя добрина да му направим.......
              Honda CB 919 Hornet
              0898849413-Светльо

Коментар

Добрар вечер на бандата !

СеднАл съм одеве и си сърфирам ( както е модерно да се казва) из форума , отпивам си от една гроздова ( както си му е реда) , преминавам през темата "Как се прай убаво вино" и се чуда дали не беше по-добре да почна да му свиквам на мойто мерло още преди да е улегнало . А то и без друго - само тривиални теми . Нема активност ни за ромски цигани , ни за педерастки гейове , ни за турско "присъствие" ... абе скука ! Дет се вика - като стигна до третата ракия , по какъв повод да удара с юмрук по масат като един ХЪШ и да викна "На оружие , братяааа!" . Ама така че да заглуши едновременно чалгата в комшийския апартамент и тубата от Голфа на един пъпчив акселерант долу на паркинга !
                И тъкмо си пием така унило и хоп ! Попадам на темата дето ше заключват горите !... А сега де ! Веднага се сетих за Гадеф дето преди време като се бъзикахме за нещо си , той промърмори нещо от рода : "Хм , офроуд ли ?! Ше видите вие кон-боб яде ли ! Скоро ! " ... аз си мислех , че си прай майтап . Ама май ше излезе майтап на гол г@з . А такъв майтап нали си знаете кво значи и без да ви пращам в темата за хомосексуалистите.

.... та доде властта не ни го е нахлузила още и в гората : Наздраве !
                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Владо, темата има доста развитие, прочети, според мен е интересно...

Имаше и друго нещо интересно, но Пепи затвори темата набързо

Нейсе, наздраве.

Мерлото ти превря ли? Щото мойто и на шурея е все още сладко. Неговото извадено от джибрите на шестия ден, моето на 22-я. Еднакво сладки. Втората реколта на Данчо вече си е вино, а оригиналното-още слади.

Затова съм на бира все още...
                  Наздраве!
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Тука ли сме Айде Наздраве!
                    Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Като сте рекли-Наздраве!Аз си смучкам
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Владо, темата има доста развитие, прочети, според мен е интересно...

Имаше и друго нещо интересно, но Пепи затвори темата набързо

Нейсе, наздраве.

Мерлото ти превря ли? Щото мойто и на шурея е все още сладко. Неговото извадено от джибрите на шестия ден, моето на 22-я. Еднакво сладки. Втората реколта на Данчо вече си е вино, а оригиналното-още слади.

Затова съм на бира все още...
                        Наздраве!
                        Ааа , следя я аз ! Даже и пиша чат-пат .
                        Ма да си дойдем на думата : как на шестия ден бре ?! То е все едно на сукалче да му дръпнеш цицата ! Що не чака поне тихата ферментация ? Това не е ркацители или ризлинг .
                        Мойто баш сега е горчиво . Иска още . Ама като го претачам и гледам ква пяна прави ... лигите ми текат ! Едвам го изтърпям . Добре че едни добри хора ме нагаждат с гроздова
                        Наздраве !
                        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Аз се мушкам малко във виртуалният геймърски свят, до след малко ............... Наздраве де!
                          Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Неговото извадено от джибрите на шестия ден, моето на 22-я.
                            Наздраве!
                            Аз пък не го вадя... от джибрито де! Чак когато свърши!
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

За последно Наздраве.
                              Отивам да наням, приятно допиване.
                              Honda CB 919 Hornet
                              0898849413-Светльо

Коментар

Мене вчера ме немаше та ми пресъхна гърлото. Та да наваксам де...
                                Наздраве!
                                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X