Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеНа мен ми носят щот съм красив и умен
И скромен разбира се...
Бе то мечки да има, все ще ги накараме да ни носят мед, няма страшно.
Пламене, не се бъзикай с нас, че както вали напоследък, и няма работа по нивите-да не се вдигна и да ти дойда в Русе на инспекция какви ги вършиш...Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеНа мен ми носят щот съм красив и умен
И скромен разбира се...
Бе то мечки да има, все ще ги накараме да ни носят мед, няма страшно.
Пламене, не се бъзикай с нас, че както вали напоследък, и няма работа по нивите-да не се вдигна и да ти дойда в Русе на инспекция какви ги вършиш...
Звънни да се разберем-0889 889 189
След 18ч. съм свободен.
А,таковата...как върви мерлото...?много автомати-слаби резултати!
Коментар
-
Пламене, ако намеря свободна вечер без ангажимент за другата сутрин-ще ти се обадя. Ако продължи да вали и да не може да се работи по полето смятай,ч е е станало.
Мерлото вече започва да прилича на вино, макар осите още да го облитат(още е сладка ширата демек)... Ама при добро желание-може и да бие жена вече
Ако идвам да донеса ли една бутилка полупревряло?
Наздраве с Астика...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Наздраве.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеПламене, ако намеря свободна вечер без ангажимент за другата сутрин-ще ти се обадя. Ако продължи да вали и да не може да се работи по полето смятай,ч е е станало.
Мерлото вече започва да прилича на вино, макар осите още да го облитат(още е сладка ширата демек)... Ама при добро желание-може и да бие жена вече
Ако идвам да донеса ли една бутилка полупревряло?
Наздраве с Астика...
Носи,разбира се-иска ли питане?!
Наздраве с некво мерло "Raynoff" от мини-бара в стаята...не е лошо...много автомати-слаби резултати!
Коментар
-
Добра вечер и от мен.
Сега ще попрочета изписаното, а дотогава - наздраве.proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеУтре ще ти кажа кое-как. Не си спомням давал ли си ми телефон?
Щото си трябва...
Ако дойда-тъкмо ще пробвам навигацията дали ще ме доведе при теб.
Виж кво-що и звънни!
Наздраве!много автомати-слаби резултати!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнениеНаздраве Ники! Младежите и девойките се загубиха някъдеВиден столичен ихтиолог
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар