Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
    Наздраве и от мен! Аз пък пия, защото и двата Жипа са при мен и... няма къде да паркирам...
    Хората ти предлагат ниви (кеф ти за паркинг,кеф ти за кукуруз),ама ти НЕ! Бутай се сега у тесното,да видиш лесно ли е!

п.п Давам парко място под наем (символичен)! Само за леки автомобили!
    088пет722пет99
    http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Докато чаках една дълга инсталация (изисква всички програми да са затворени, та скука...) си хванах китарата, и от гама на гама, ето за коя песен се сетих, и си я издрънках с кеф:

Тогава Слави още не беше станал леке...
      Ако Румбата осигури някаква китара на сбирката ще е много по-весело.
      Наздраве.
      На ракийка съм със салата "Оливие"...

Коле, с радост бих осигурил китара, но няма от къде да намеря, ако имаш място в колата вземи твоята.
      Р.П.(RFF) 0898677590
      Пътна помощ
      ДЕНОНОЩНО

Коментар

Добра вечер и от мен
        Отварям бирЕто и вдигам наздравица за справедливите модератори, които съдят по соломоновски
        И още една наздравица за опция " Списък с игнорирани"...моя е кратък, но за сметка на това съдържателен
        Наздраве!

п.п.Имам 3 дка двор и паркоместа за закъсали, със сериозна жива охрана на два и четири крака

Коментар

Наздраве, банда! Аз съм на тъмна биричка, а малката сготви (с моя помощ разбира се ) бисквитена торта

Наздраве!
          Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Добра вечер,сътрапезници!Наздраве!
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Кеф ми е да си пием с вас!
              А, наздраве!
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Круме, какво става, ще направиш ли организацията и да докараш малка част от софийските пияндета до Балчик?
                Виж колко мераклии има...
                Наздраве.
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ей не ги обра тия бадеми ма..му, пък аз чакам ли чакам ни бадем ни керацуда, едва снощи смля гроздето та да прай мерлото и малко бяло, дорде стане на ракицойка ще я кареме, и на купешка керацда.
                  Ми то кво остана едиият джип разколачен седи и чака нови гуми и полуоски, и куп други дреболии, за Нивата де, пък другият нали си е Парктник само за фръц пръц става, хем много гори хем все да му се нервиш и пазиш, като го подкарам с повечко газ все ми вика внимавай дан изкривиш джантите че алуминиеви не са кат на твойта Мазда, е затуй ша си карам старата мазда ша си пия домашната ракия и ша дърпам по едно мам...му.
                  а Наздраве че и по Булсата нищо интересно.
                  Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Наздраве и от мени Приключих си с бирата и след малко почвам на водкен
                    RAV 4
                    F650GS

Коментар

Добра вечер приятели! Засега съм на студен чай, но по-късно ще се присъединя към напоителните наздравици с нещо твърдо!

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                        На тебе дават ли ти да пиеш бе?
                        След днешните звуци по телефона мога да си помисля, че вече си сериозно под чехъл...
                        И подреди ли каквото имаше за подреждане, че си дошъл в бара?
                        Паяжините обра ли?
                        Праха забърса ли?
                        Мина ли с прахосмукачката?
                        Стъклата чисти ли са?

Да видиш хубаво ли е...
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                          Блажиш ли, блажиш ли Дедо попеееееееееееееееееееееееееееееее?
                          Наздраве адаш!
                          Р.П.(RFF) 0898677590
                          Пътна помощ
                          ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            На тебе дават ли ти да пиеш бе?
                            След днешните звуци по телефона мога да си помисля, че вече си сериозно под чехъл...
                            И подреди ли каквото имаше за подреждане, че си дошъл в бара?
                            Паяжините обра ли?
                            Праха забърса ли?
                            Мина ли с прахосмукачката?
                            Стъклата чисти ли са?

Да видиш хубаво ли е...
                            Нерез,раздуй за новата попадия...А наздраве!
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Май ни е каф да си пием, пък било то и онлайн. а аз няма кво да пия ракия бол, ма нали минах на винско няма сега на танго да я карам я, две напред една назад
                              а Наздраве!
                              Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Да не би да са му рипнали трупешката на Дедо Поп??? Румба,нема да се даваш,ей!
                                088пет722пет99
                                http://www.hydropompi.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 8 потребители онлайн. 0 потребители и 8 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X