Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Ех, че хубаво бебче, лелеее как искам да го гушна! Ето го и моето бебче, смисълът на живота ми:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN0093.jpg
Прегледи:1
Размер:141.8 КБ
ID:5213598

Коментар

Браво - всички щерки са чудесни!!! Нямаме грозни деца тук

Сега много моля да покажете и синовете, но само ако са над 30г. (Шегувам се де )
      Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
        Ех, че хубаво бебче, лелеее как искам да го гушна! Ето го и моето бебче, смисълът на живота ми:
        [ATTACH=CONFIG]254154[/ATTACH]
        Добрите деца са награда за майките, Дани! Дано има късмет, аз все за това се моля и за моята. Няма да я показвам, на софийската сбирка беше с мен
        Наздраве!

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
        Браво - всички щерки са чудесни!!! Нямаме грозни деца тук

Сега много моля да покажете и синовете, но само ако са над 30г. (Шегувам се де )
        Вили как е кукличка?
        А пък Майкъл има точно такъв син...и спешно си търси снаха
        Наздраве!

Коментар

Ами, Цвете, добре е за сега, от снощи не е повръщала, ама знам ли .. Дано да е отминала бурята

Наздраве
          Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
            Добрите деца са награда за майките, Дани! Дано има късмет, аз все за това се моля и за моята. Няма да я показвам, на софийската сбирка беше с мен
            Наздраве!

Вили как е кукличка?
            А пък Майкъл има точно такъв син...и спешно си търси снаха
            Наздраве!
            Майки каза, че имаш страхотна щерка!

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
              Ами, Цвете, добре е за сега, от снощи не е повръщала, ама знам ли .. Дано да е отминала бурята

Наздраве
              Дано!
              За всеки случай мери температура от време на време и давай повече водичка и сокчета.

Коментар

Едно леко Наздраве да ви кажа и аз
                Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Гледам,че бара се е понапълнил. Наздраве отново на всички. Дан7,не съм те забравил за сбирката,но просто не сме се събирали скоро.

Коментар

Наздраве на всички!
                    Гледам, дамите са се разшетали от рано днес. Шетане, баници, това-онова.
                    Браво!
                    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
                      Гледам,че бара се е понапълнил. Наздраве отново на всички. Дан7,не съм те забравил за сбирката,но просто не сме се събирали скоро.
                      Няма нищо! По скоро можем да пътуваме заедно към морето да си видя либето! Спомена, че имаш пътуване с двойна рибена чорба -посока Бургас!

Коментар

Никакви баници докато не натъкмя всичката зимнинка
                        Наздраве на всички с едно умрело от студ бирЕ !

Коментар

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
                          Няма нищо! По скоро можем да пътуваме заедно към морето да си видя либето! Спомена, че имаш пътуване с двойна рибена чорба -посока Бургас!
                          Преди Бургас са Шумен,Варна и Добрич но може да се чуем в Бургас,ако либето ти не е ревниво. Телефона ти го имам.

Коментар

Аз чакам да стане поне 18:00ч. и започвам с ракийчица, сега се плюнча на чаша бело вино
                            Наздраве!
                            Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Аз пък пека един огретен с карфиол и тиквички...скъсаха ми се нервите да го чакам! Наздраве за утеха!

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
                                Преди Бургас са Шумен,Варна и Добрич но може да се чуем в Бургас,ако либето ти не е ревниво. Телефона ти го имам.
                                А, много обиколки, времето ми е малко, ще си ида с влака!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X