Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
    Ами, питай Марто - колко време ми остана, след уреждане на покупката на Пежо-то за Люси.
    Видяхме се с него само за малко и то - в късния следобед и се прибрах вечерта.
    Някой друг път - за повече време и с повече приятели ще бъде срещата. Наздраве, Вили.
    By the way,още поливам Пижо...Какво да направя,като съм егоист,задържах всичкия елексир за себе си...А и никой не иска да ми дойде на гости...Наздраве,Ники!
    Вили,наистина Ники бързаше!Ама като не казваш на никой къде живееш....Вива Ляолинг!НАздраве!
    Първоначално публикуван от Янита Преглед на мнение
    vili4ka...обещах да се поправя.Нали си казах сама...спамърка морска пфууу....,горчи чакНаздраве
    Тук под спамър се разбира човек който не пие...А наздраве!
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Ще се опитам,Вили,обещавам
      Всички ти благодарим и най-много мод-овете, които обединяват постовете

Марти, за кво са ти пуканки, бе, глей кво имаме тук :

Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Румен Петров-RFF....НаздравеБлагодарение на нас сега им е комфортно тук.Ние с готината музика им почистихме И кафе пихме...ехее....
        Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Ще се разберем някаксиАз не искам да отнемам ничии награди.Искам си моятаааа
          Янита, един съвет по възможностите на софтуера на форума.
          Ако искаш да цитираш няколко мнения едновременно, натискаш символа най-долу, в дясно (този с "плюсче"-то) и така - по реда на желанието за отговор, като последното мнение, което ще цитираш, го маркираш с "Отговори с цитат". После, пишеш отговори на мненията и публикуваш своето. После, за да не ти останат маркирани "плюсчетата", кликаш отново, за да ги размаркираш.
          Надявам се, да съм обяснил процедурата достатъчно ясно.
          Наздраве.
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
            Всички ти благодарим и най-много мод-овете, които обединяват постовете

Марти, за кво са ти пуканки, бе, глей кво имаме тук :
            Миии,като не люпя семки....С пуканки!Не се прави,разбра меНАЗДРАВЕ!
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Пуканки му трябват ...знам за какво...досещам се,НО...ще се държим на ниво.АЗ днес си го обещах и няма да си изневеря

Коментар

Вижте сега, днес е неделя, както всички разбрахме, и мисля е време да организираме следващата месечна Софийска сбирка - нали се разбрахме - 2 пъти месечно.

Та, ако има навити (вкл.АЗ) нека да помислим за към уикенда нещичко веселко и попивателно и този път обещавам да не се измъквам толкова рано

Наздраве!
                Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                  Вижте сега, днес е неделя, както всички разбрахме, и мисля е време да организираме следващата месечна Софийска сбирка - нали се разбрахме - 2 пъти месечно.

Та, ако има навити (вкл.АЗ) нека да помислим за към уикенда нещичко веселко и попивателно и този път обещавам да не се измъквам толкова рано

Наздраве!
                  Аз както винаги,ще пропуснаНаздраве!
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Е, няма да праим ако не си available.... Когато сте всички ОК-тогава - не бързаме в крайна сметка
                    Кръвна група 0+

Коментар

Ако искаш да цитираш няколко мнения едновременно, натискаш символа най-долу, в дясно (този с "плюсче"-то) и така - по реда на желанието за отговор, като последното мнение, което ще цитираш, го маркираш с "Отговори с цитат". После, пишеш отговори на мненията и публикуваш своето. После, за да не ти останат маркирани "плюсчетата", кликаш отново, за да ги размаркираш.
                      Наздраве.
                      БлагодаряБеше много точен с обясненията.Забелязах колко труд ти отнема да ме редактираш.Ще се науча,няма роден научен човек,нали такаНаздраве

Коментар

Фани, не надничай, ами влизай и разказвай как върви при вас Пък ние ще почерпим

Наздраве на всички
                        Кръвна група 0+

Коментар

Наздраве, наздраве! от два дни правим Рожден ден на една комшийка, вече не помня какво не ядохме, но добре че не пихме от всичко дето го имаше.
                          А Наздраве! http://www.vbox7.com/play:a652bb1f&al=1&vid=4829797 накрая се пуца.....
                          Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Добър вечер на всички!

Наздраве.
                            Ники, а защото плюсчетата не се отмаркират сами, след като бъде пуснат коментара?

Първоначално публикуван от donia Преглед на мнение
                            Наздраве, наздраве! от два дни правим Рожден ден на една комшийка, вече не помня какво не ядохме, но добре че не пихме от всичко дето го имаше.
                            А Наздраве! http://www.vbox7.com/play:a652bb1f&al=1&vid=4829797 накрая се пуца.....
                            Хубава песен, българска!

Коментар

Наздраве и от мен.
                              Да припомня на всички рок-фенове, че е добре тази вечер след 23 часа, да бъдат пред телевизорите и да си пуснат БиТиВи.

Гледайте уникалния филм за Sofia Rocks днес от 23 ч.
                              Цяла седмица го чакам, и сега го забравих (щях да си лягам) добре че ме подсети.
                              Наздраве

Коментар

Румен Петров-RFF....НаздравеБлагодарение на нас сега им е комфортно тук.Ние с готината музика им почистихме И кафе пихме...ехее....
                                Да,да,да,да,да,да,да.
                                Р.П.(RFF) 0898677590
                                Пътна помощ
                                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X