Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

А аз рано-рано се омОтах...
    Пуста ракия...
    Пък и утре цял ден ще съм в трактора, така, че ще лягам. Колкото и да ме е срам да лягам в 10 часа...
    Айде наздраве на сериозните, аз се предавам.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Лека ви и от менМного ви здраве.....cveti68....беше ли в Идилево бе момеИзтърва!Там е имало аудитория суперНищо дее,следващият пътМерси за поздрава ,муцка....беше много мило...и не ни подценявай де/нека да си с едно на ум/
      Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Наздраве хора! Една студена бира за лека нощ!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо
          А аз рано-рано се омОтах...
          Пуста ракия...
          Пък и утре цял ден ще съм в трактора, така, че ще лягам. Колкото и да ме е срам да лягам в 10 часа...
          Айде наздраве на сериозните, аз се предавам.
          Коле и аз се омотах с тея водки и бири...... нинам Дедо Поп как издържа Но все пак ми харесва и продължавам, нещо и играта не ми върви......
          Наздраве!
          Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
            Наздраве хора! Една студена бира за лека нощ!
            Дани, в бирЕто е истината
            А в Балчик ще изпием мерлото на Кольо за да ни споменава
            Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров
              Наздраве!
              Иване не те видях Наздраве пич!
              Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Лека на бара от менcveta68....и по-малко да ми злобееш,муцкаНе ме познаваш лично,недей такаПриятелски те съветвамЛека на всички
                Не казвай "Хоп" преди да си скочил

Коментар

Някой гледа ли волейбола? И двата отбора се борят за загуба и правят уникални умишлени грешки. Наздраве!
                  Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                  Телефон - в профила!

Коментар

Аз се опитвам да играя CS, не ми се получава, ама и волейбола не гледам...... май май само си пийвам благополучно НАздраве!

Коментар

Ха здравейте и от мен!

Брей, не мога да ви изчета

Днес ходихме в Банкя, хубаво беше ама малко скучно. Монстъра кара 2 пъти по 10 минутки и това беше. Останалото скууука! Та така.

Наздраве с бирхен и фъстъчкен !

И моля най-любезно махленско-клюкарския тон да бъде галантно заменен с приятелско-веселяшко-купонджийски! Ако може ... ако не - здраве да е !
                      Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                        Някой гледа ли волейбола? И двата отбора се борят за загуба и правят уникални умишлени грешки. Наздраве!
                        И нашите са с резервния състав
                        Наздраве, Ванко

Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение
                        Аз се опитвам да играя CS, не ми се получава, ама и волейбола не гледам...... май май само си пийвам благополучно НАздраве!
                        Не се води по акъла на Дедо Поп, няма той да повръща...
                        Наздраве, Деси

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                        Ха здравейте и от мен!

Брей, не мога да ви изчета

Днес ходихме в Банкя, хубаво беше ама малко скучно. Монстъра кара 2 пъти по 10 минутки и това беше. Останалото скууука! Та така.

Наздраве с бирхен и фъстъчкен !

И моля най-любезно махленско-клюкарския тон да бъде галантно заменен с приятелско-веселяшко-купонджийски! Ако може ... ако не - здраве да е !
                        Наздраве, Вили
                        Последно редактирано от cveta68; 02-10-10, 21:59.

Коментар

Цвете, утре ще ходиш ли в Нови Искър?
                          Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Вили ти пък претенции, според мен доста често ще ставаме свидетели на такива нещица ЗДраве да е!
                            Наздраве мацка, ако има и некой пич и на него Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение
                              Вили ти пък претенции, според мен доста често ще ставаме свидетели на такива нещица ЗДраве да е!
                              Наздраве мацка, ако има и некой пич и на него Наздраве!
                              Ааа, няма такoва нещо - ние в бара така не говорим Тук сме приятели и се веселим Та в тази връзка - наздраве, Десо! Ти мен уважаваш ли ме???
                              Кръвна група 0+

Коментар

Цвети нищо не връщам ша знаеш. До като мога ще пия и пея Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 8 потребители онлайн. 0 потребители и 8 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X