Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Нещо гледам сте се разпили...А наздраве.Блудния се прибра с доволно количество бира....Ше пия!
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо
      Явно ви е ударил хормона...
      от жегата ли, от бирата ли...
      Гледам и Деската взе да налита...
      Май се заформя як купон на събора...
      Наздраве на всички.
      Ааааа Коле, не съм стигнала до там, ама дето се вика на хубаво лошо неможеш да кажеш, пък и взимам пример от теб и свата ти Наздраве!
      Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение
        Ааааа Коле, не съм стигнала до там, ама дето се вика на хубаво лошо неможеш да кажеш, пък и взимам пример от теб и свата ти Наздраве!
        Котьо,говорил съм с Дедо Поп да ме канонизира!11 заповед гласи:Не споменавай напразно името на Батя!А наздраве!
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто
          Котьо,говорил съм с Дедо Поп да ме канонизира!11 заповед гласи:Не споменавай напразно името на Батя!А наздраве!
          Да бех го спомена ла да ми правиш забележка ама аз не съм казала С.о.а.Н! Наздраве батьо!
          Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Да бех го спомена ла да ми правиш забележка ама аз не съм казала С.о.а.Н! Наздраве батьо!
            Абе намекна го...А аз не искам да ми излиза лошо име като на Свата...А наздраве!
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Я па тая...
              Ние със свата да не сме от "онези"... Може да се бъзикаме отвреме навреме, ама е само майтап...

Пък за хубавото-няма две думи, за мен става въпрос нали
              Па на всичко отгоре съм и скромен.

Ти откога казваш, че ще излизаш отпуск? При добро желани може да минеш през събора, пък било то за час или два-да пием по бира, и да си стиснем ръцете. И вече да може да казваме,ч е се познаване и наживо.

Свате и за теб се отнася това. Знма, че ще ми дойдеш след почивката, ама друго си е да се изокаш наздраве насред събора... Много хора ще се радват да се запознаят с теб. Помисли си.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Я па тая...
                Ние със свата да не сме от "онези"... Може да се бъзикаме отвреме навреме, ама е само майтап...

Ти откога казваш, че ще излизаш отпуск? При добро желани може да минеш през събора, пък било то за час или два-да пием по бира, и да си стиснем ръцете. И вече да може да казваме,ч е се познаване и наживо.

Свате и за теб се отнася това. Знма, че ще ми дойдеш след почивката, ама друго си е да се изокаш наздраве насред събора... Много хора ще се радват да се запознаят с теб. Помисли си.
                Нерез,аз паля метлата в неделя...После да се връщам до Филибето...Нали ти обещах че ще мина.Оставям ти само да ми намериш една тройка(двойка) в Шумен.И говоря за стая...А наздраве!
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо
                  Я па тая...

Коле не го зимай навътре пиле, аз само хубави раОти уча от вас......
                  Наздраве, а за събора ще се консултирам с делегацията у нас ако е навит ще наминем....
                  Наздраве и на останалите!

Коментар

Здравей пилита, жажди, кафета и нерези!
                    Как я карате? : -)

Коментар

Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнение
                      Здравей пилита, жажди, кафета и нерези!
                      Как я карате? : -)
                      Мъничък, ти все по нощите влизаш в бара когато сериозните пиячи вече са под масите
                      Наздраве на оцелелите !

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                        Мъничък, ти все по нощите влизаш в бара когато сериозните пиячи вече са под масите
                        Наздраве на оцелелите !
                        Да,ама мене два пъти ме поздрави!А наздраве!
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                          Да,ама мене два пъти ме поздрави!А наздраве!
                          Щото си в две групи едновременно
                          Наздраве, Марти

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                            Щото си в две групи едновременно
                            Наздраве, Марти
                            Наздраве,Цвете.И внимавай по горите...броди Нерез...А наздраве уа!
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                              Наздраве,Цвете.И внимавай по горите...броди Нерез...А наздраве уа!
                              Ако беше един само, щяхме да се разберем...
                              Наздраве, Марти!

Коментар

Четете внимателно. Няма да преписвам. Вие повече пишете, отколкото пиете.(точка)

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X