Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Пак сме на специална страница -1333
    Наздравица за нея!
    Абе, с повод и без повод, все ще пием и пак ще се напием!
    Как ви звучи горното? Сам си го измислих!
    Айде наздраве!
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
      Пак сме на специална страница -1333
      Наздравица за нея!
      Абе, с повод и без повод, все ще пием и пак ще се напием!
      Как ви звучи горното? Сам си го измислих!
      Айде наздраве!
      Познато...
      Наздраве !
      животът е магия !
      X5 3.0d

Коментар

Наздраве и от мен,но се чувствам уморен.
        Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Абе, вие не работите ли. Аз са се прибирам от работа. Наздраве.
          Кво стаа със съборо. Ще ходим ли. Нещо лагер на "Бар Наздраве", като миналата година ще правим ли, баси.
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          -----------------------------------------------
          Питието определя съзнанието....
          0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от митре Преглед на мнение
            Наздраве и от мен,но се чувствам уморен.
            Наздраве , Митре !
            животът е магия !
            X5 3.0d

Коментар

Аз си поркам и не се коркам!Наздраве!
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                Кво стаа със съборо. Ще ходим ли. Нещо лагер на "Бар Наздраве", като миналата година ще правим ли, баси.
                Разбира се, че ще ходим, и ще си направим пак сбирката на бара. Само, че организаторите от Пловдив нещо ги тресе шпиономанията и не дават никаква информация. Да не се окаже накрая, че ще пуснат темата два дни преди събора...
                Наздрав Жоре.
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Темата е пусната. Наздраве.
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  Питието определя съзнанието....
                  0887770735

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=475
                    Наздраве, баровци

Коментар

Прочетох темата.
                      Третия национален събор се очертава като биснес мероприятие.
                      Май ще артисам, колкото и да искам да дойда. Не, че ми свидят по 6 лв на ден(за мен и големия син), но не е редно да се събират пари заради този събор.
                      Ама няма нищо чудно-организаторите са бизнесмени, та след всички плюсове и минуси, след чертата за ревно резултатът трябва да е поне нула...

Организаторите на предните два събора също са имали разходи, но не събираха пари за химически тоалетни и почистване...
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

поркате А , аз съм скромен до сега само две бири , ма снощи се расцепих , а НАЗДРАВ

оооооооооооо Коле кадеси бре
                        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Наздраве и от мен със студен туборг и шпек нарязан на тънко.
                          Р.П.(RFF) 0898677590
                          Пътна помощ
                          ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            Прочетох темата.
                            Май ще артисам, колкото и да искам да дойда. Не, че ми свидят по 6 лв на ден(за мен и големия син), но не е редно да се събират пари заради този събор.
                            Ама няма нищо чудно-организаторите са бизнесмени, та след всички плюсове и минуси, след чертата за ревно резултатът трябва да е поне нула...

Организаторите на предните два събора също са имали разходи, но не събираха пари за химически тоалетни и почистване...
                            Що ли ми се чини, че тоя събор ще е голям изстрел в тъмното... Дано не съм прав.
                            Наздраве, Юли, де си бре?

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              Прочетох темата.

Коле, не си прав. При такава организация за толкова много хора, не е редно всичко да е за сметка на организаторите. Сумите са символични, но ток, вода, тоалетни и почистване няма как да не струват нищо. Пък и такъв мерак имам да се съберем, а почнахте един по един да се отказвате...не е честно!
                              Наздраве, Коле, не ме разочаровай, аз в теб се кълнях !

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                                Що ли ми се чини, че тоя събор ще е голям изстрел в тъмното... Дано не съм прав.
                                Наздраве, Юли, де си бре?

кадеси бре големи хълме , снощи и на скаипа ти писах видяли купончетата от Монтана пуснах ги да те е яд че неискаш да доидеш , и уиски има поне стотина шишета а ти недеи да идваш , а НАЗДРАВЕ!
                                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 24 потребители онлайн. 0 потребители и 24 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X