Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

"НАЗДРАВЕ"хората Сбира
    Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо
      Имам хитлеристки речник, ама не ми се рови сега, я кажи как се мъчиш да се измъкнеш? Туй "Шаци" кво би трябвало да означава?
      Няма да ти казвам наздраве докато не преведеш тази дума. Знам ли, може да ме псуваш, пък аз да ти викам наздраве...
      Ееее Коле много си мнителен, как може да си помислиш, че ще ти обидя свата.....
      наздраве!
      Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
        Я пусни линк,може да му помогна.Стига само съм спамил...Наздраве!
        http://www.offroad-bulgaria.com/show...=90860&page=16
        Петьо е пич! Заслужава.
        Успех!
        Наздраве, бате!
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Имам хитлеристки речник, ама не ми се рови сега, я кажи как се мъчиш да се измъкнеш? Туй "Шаци" кво би трябвало да означава?
          Няма да ти казвам наздраве докато не преведеш тази дума. Знам ли, може да ме псуваш, пък аз да ти викам наздраве...
          Шаци викаш...Много грозно звучи некак си...Шатци се казва,идва от Шатц(Schatz)...А наздраве!Всъщност си викахме ScheisseНаздраве!
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
            Ми, оглупях Деска на стари години...
            Хората си водят чуждо в къщи, а аз си нося чужда работа за в къщи...и бирата ми се стопли ... баси излагацията!
            Наздраве Деси, наздраве БАРовцииии
            За чуждото няма да коментирам( да не вземат да ме накажат), ама за работата-Не оставяй днешната работа за утре! Продължението мисля го знаеш... Впроем същото важи за бирата. Без допълнението. За бирата важи обратното правило-може да изпиеш и утрешната си дажба, стига утре да си купиш друга
            Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
            Тая сестричка мое ме лекува по друг начин Па и тя се чуди още какво да прави Иначе за другото май нема стане утре Ти се обади като се освободиш пък за по една бира мое да намерим време
            Наздраве
            Тя ще се чуди, ще се чуди, па може да спре да се чуди... ама ти си знаеш по-добре.
            КАто завърша в село ще се обадя да се отбия пътьом. Не по-рано от 6-7 вечерта.
            Наздраве!
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве на цялата компания!
              Да сте ми живи и здрави!
              Не мога да угодя на всички ви, но...
              "Ако беше достатъчна една хубава песен..."

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                Шаци викаш...Много грозно звучи некак си...Шатци се казва,идва от Шатц(Schatz)...А наздраве!Всъщност си викахме ScheisseНаздраве!
                Щом като казваш няма да лъжеш я...

КАто завърших 10 клас през лятото ходих за един месец на международна бригада. Заедно с чехи и немци, На нашата възраст разбира се. И чехкини и немкини имаше де, ама аз тогава бях пулен захлупеняк. Не, че сега съм много по-различен, ама друга тема...
                Та едни тарикати от нашите ме подлъгаха да отида при един германец да го поканя да дойде да се запознаем. Каза хи ми да му кажа "Комен зи бите шлафен цузамен".......
                Е, казах му, оня ме погледна някак странно, и се обърна и тръгна нанякъде. Викам си-чувал съм, че са студена нация, ама чак пък толкова...
                Като разбрах какво значи щях да умра от срам...
                Ама младо-лъже се...
                После онзи ме избягваше през целия период, а аз като не можех да се обясня, и май така замина...
                Гадно, ама съм готов да заменя 3:1 години, ама да се върна пак на тази бригада.

Отплеснах се в спомени...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Щом като казваш няма да лъжеш я...

КАто завърших 10 клас през лятото ходих за един месец на международна бригада. Заедно с чехи и немци, На нашата възраст разбира се. И чехкини и немкини имаше де, ама аз тогава бях пулен захлупеняк. Не, че сега съм много по-различен, ама друга тема...
                  Та едни тарикати от нашите ме подлъгаха да отида при един германец да го поканя да дойде да се запознаем. Каза хи ми да му кажа "Комен зи бите шлафен цузамен".......
                  Е, казах му, оня ме погледна някак странно, и се обърна и тръгна нанякъде. Викам си-чувал съм, че са студена нация, ама чак пък толкова...
                  Като разбрах какво значи щях да умра от срам...
                  Ама младо-лъже се...
                  После онзи ме избягваше през целия период, а аз като не можех да се обясня, и май така замина...
                  Гадно, ама съм готов да заменя 3:1 години, ама да се върна пак на тази бригада.

Отплеснах се в спомени...
                  Споко,оставил си топли спомени в крехкото немско сърчице...Наздраве,Нерез!
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Свърших всичката работа, изпих всичката топла бира и сега спокойно си отварям втората студена биричка и викам силно НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕ.....

Чу ли се в Дупница ?
                    А в Шумьеннн ?!?

Ехоооо....

Коментар

Свърших всичката работа, изпих всичката топла бира и сега спокойно си отварям втората студена биричка и викам силно НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕ.....

Чу ли се в Дупница ?
                      А в Шумьеннн ?!?

Ехоооо....
                      Чухме Цвете Сега да си изпиеш студената бирица с още по-голям кеф
                      НАздраве
                      RAV 4
                      F650GS

Коментар

Чу ли се в Дупница ?
                        А в Шумьеннн ?!?

Ехоооо....
                        Кой казА НАздраве!
                        При мен се чу!
                        Айде, Цвете!

Коментар

И тука се чу едно наздраве. Викам си- комшиите пак правят събиране, и някоя колежка на комшията вече е готова...
                          Пък то била нашата Цвети.
                          Аз няма да викам толкова силно, че ме боли гърлото. Май е от климатика... Ама голям кефффф....
                          Наздрае Цвети!

Коментар

Цвете,от околностите на Шумен-наздравееЕЕееЕЕее
                            Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Нещо се омълчахме, аз като едно Sch.... да разваля мълчанието и да ви кажа НАЗДРАВЕ!
                              Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнение
                                Нещо се омълчахме, аз като едно Sch.... да разваля мълчанието и да ви кажа НАЗДРАВЕ!
                                Наздраве,Schatzi!
                                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X