Като каза мач та се сетих да попитам има ли други ненормалници дето гледат дарц,колоездене или кърлинк или съм само аз в бара? Не, че ги следя ама от време на време ги гледам. Наздраве!
Ванка, аз участвам в дисциплината "Гол с пушка при жените."
Като каза мач та се сетих да попитам има ли други ненормалници дето гледат дарц,колоездене или кърлинк или съм само аз в бара? Не, че ги следя ама от време на време ги гледам. Наздраве!
Ванка, що сам не се уважаваш бе?
ДарТС; КърлинГ... Знам, че е по-лесно да се пише каквото се чува, ама не може така. Като приятел ти го казвам.
Аз освен за празни глави, за друго не се сещам...
Ние да не сме братя бе?..
За първото си прав и аз мисля същото
За второто незнам , обаче чекам едни снимки ... до миналата седмица беше с едно нещо , сега има и второ -ти му викаш подарък Покажи да видим какъв е резултата де
наздраве барА
Май, май... Като гледам калната ти жипка...
По моята витара по калта вече е поникнала трева. Сериозно...Ако намеря начин ще я снимам утре, и ще покажа за какво става въпрос.
Наздраве Цецо.
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYERПреглед на мнение
За първото си прав и аз мисля същото
За второто незнам , обаче чекам едни снимки ... до миналата седмица беше с едно нещо , сега има и второ -ти му викаш подарък Покажи да видим какъв е резултата де
наздраве барА
Ей, ще ме изядеш с тези прасета.
Аз да не съм такъв простак, че да показвам в нета снимки на прасетата си бе?
Ако искаш-да те заведа да ги видиш, пък тогава може и да се познаеш ти самият... Знам ли къде си мърсувал...
Май, май... Като гледам калната ти жипка...
По моята витара по калта вече е поникнала трева. Сериозно...Ако намеря начин ще я снимам утре, и ще покажа за какво става въпрос.
Наздраве Цецо.
Ние не пропускаме неделя да се окаляме и да запалим BBQто.
Коментар