Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
    Мали-й, вие на работите ли, егати. А, наздраве с ракийка.
    Относно снимките и коментарите напоследък, моля да бъдат прекратени. Всеизвестно е, че ние диджеите сме високоморални хора. И е нормално да съм притеснен от неща, развращаващи нас по-скромните.
    П.П. Вили, пя ли на караокето.
    Ее,Траялче,я си виж подписа бре!То верно,някой път аз самия прекалявамНаздраве!
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

И от мене наздраве ! Нощес бирата ме удари като парен чук след неколко ракии , което днес пък след неколко опита за ставане съвсем ме отказа от работа , та я закачих на пирона . Ше си зема 1 ден болничен - и без друго ше си го плащам сам . ...
      От друга страна както е казал народа : С квото си свършил - с това почваш ... та подкарах в обратен ред : следобед биричка - сега една тънка ракийка със зелена салата .

Наздраве !

ПС И пускайте грозотийте Овреме , че Ники Бочев има адет да ги сервира чак посред нощ , кога вече сме се ориентирали към твърдия .... алкохол .

ПС 2 : А Траялчето като му е омръзнало от свирки цел ден , да си сипе една ракия и да не гледа у канчето ( грозотиите) на дъртия.
      Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
        Ее,Вили,ние не с лошо де...Майтап да става.То верно,по някой път доста дебелашки...Ама колежката,преди да я разкрием вчера ни се радваше...Наздраве!А и аз грозотии не пускам,само убавици
        Марто, като я видя Мис ,,Факултето,, и ми се ...........

Коментар

За да не се чувстват дамите ощетени-малко 'убавци мамини

Наздраве!
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Банда Наздраве на всички и Марто и Траялчето и Владе И всички останали врагове на алкохолаТози противник е много хитър и взема всякакъв образ но вие не му вервайте само пълното му унищожаване е Истината
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Марти, моля те от тук нататък да бъдем ощетени
              Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

За да не се чувстват дамите ощетени-малко 'убавци мамини

Наздраве!
                Тия от списание ,,Максим,, ли са?

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                  Банда Наздраве на всички и Марто и Траялчето и Владе И всички останали врагове на алкохолаТози противник е много хитър и взема всякакъв образ но вие не му вервайте само пълното му унищожаване е Истината
                  Ракията я опатках!Сега едни каменици смучат енергия от хладилника!Време е аз да ги смукна,започвам с първата!Наздраве,Старо!
                  Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                  Марти, моля те от тук нататък да бъдем ощетени
                  Е,Вили,пак ме секна...Наздраве!
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                    А Траялчето като му е омръзнало от свирки цел ден , да си сипе една ракия и да не гледа у канчето ( грозотиите) на дъртия.
                    СипАх си, ама твойто е лесно. Вече имаш казан. Завиждам ти неблагородно. А, наздраве.
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    -----------------------------------------------
                    Питието определя съзнанието....
                    0887770735

Коментар

Е,Вили,пак ме секна...Наздраве!
                      Стига де, не се сърди, нали знаеш, че се шегувам

Наздраве!
                      Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

СипАх си, ама твойто е лесно. Вече имаш казан. Завиждам ти неблагородно. А, наздраве.
                        Споко ! Като му дойде времето ше почерпя ! Само дай Боже да има качествени сливи тая година !
                        Наздраве !
                        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                          Абре наборе , ти па най-добре знайш че сме му обявили непримирима война на алкохола ! Найти и уничтожи дет викат братушките .
                          ... а това че алкохола е хитър и коварен враг , ние много добре го знаеме ! Затовма сме му фанали цаката - къде с туршия , къде със зелена салата ... хеле па да излезат доматите и краставиците у градината ....

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                            Стига де, не се сърди, нали знаеш, че се шегувам

Наздраве!
                            Да се сърда,да се сърда,колко да се сърдя!
                            А наздраве,че у хладилника се е навъдила една гад...
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                              Само дай Боже да има качествени сливи тая година !
                              Наздраве !
                              Аз по цял ден съм с "качествени сливи". Ще помагам.
                              А, наздраве.
                              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                              Питието определя съзнанието....
                              0887770735

Коментар

Аз по цял ден съм с "качествени сливи". Ще помагам.
                                А, наздраве.
                                Па даже и маана им намираш,дърти били,пенсионерки...Завалия...Тия свирки по цел ден...не ти влияят добре!
                                А наздраве!
                                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 22 потребители онлайн. 0 потребители и 22 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X