Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от lionkata_88 Преглед на мнение
    Да пролет е пък някои учат и ходят и на лекции и работяттт и тяхната не е лесна
    Ше ни прощаваш!Пролет е...пчелички,птички...шунка(нали Дедо Попе)
    Ама и твоя подпис много пролетен...Наздраве!
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
      Ше ни прощаваш!Пролет е...пчелички,птички...шунка(нали Дедо Попе)
      Ама и твоя подпис много пролетен...Наздраве!
      ха ами одеве го смених подписа няма как това е от хубавото време

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Днес като ходихме с Румен в гората и видяхме две мечки.
        Едната слаба, а другата по-закръглена. Вървяха си по пътя, и си говореха. Ахааа, да спра и да ги попитам не ги ли е страх от мечки в гората, а наближаваше да мръква, ама се възпрях. Иначе и двете изглеждаха добре, без да сме пили нищо

Наздраве, нека да има повече свободно разхождащи се на два(дълги) крака мечки в горите. Пък нека да ме ядат ако искат
        Малииии добре че не бехме пили Колето как ги ареса не знам може би беше още в еуфория от ЛеБиткАТА
        Ади наздраве за тва дето бехме трезви неска
        Е как Дедо Поп рече че Шунк(д)ата е мноооо важно нещо
        RAV 4
        F650GS

Коментар

ха ами одеве го смених подписа няма как това е от хубавото време
          Така се заинтригувах,че за малко да се регна у сурат тефтеро...Тая не била оная...абе знаеш за кво говоря...Ей,стар човек съм вече,не ми отиват тия ралти...Наздраве!
          Първоначално публикуван от freeflyer Преглед на мнение
          Малииии добре че не бехме пили Колето как ги ареса не знам може би беше още в еуфория от ЛеБиткАТА
          Той за тва е легнал на оная снимка,да му се не види палатката
          Блажиш ли?.Наздраве!
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от freeflyer Преглед на мнение
            А теб как те навиха да се возиш в джипка нали беше казал че не ти харесва щото ти се разливат баничките или щото разходката беше къса и не закусва по пътя. Наздраве!
            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
            Телефон - в профила!

Коментар

Така се заинтригувах,че за малко да се регна у сурат тефтеро...Тая не била оная...абе знаеш за кво говоря...Ей,стар човек съм вече,не ми отиват тия ралти...Наздраве!
              Наздраве ами айде само теб те няма

Коментар

Наздраве !!!
                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Наздраве ами айде само теб те няма
                  И да зарежа тая убава компания?Поне днес-ноу ченззз.Кайне шансен!Утре ше видим на какъв акъл ще съм...Ама утре е след 15 мин
                  Наздраве!
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

То ко бяха баничките проблема по цель день у жипка щях да се возя ама Колето кара мнооо внимателската и дано утре нищо ме не боли
                    Ади наздраве за палатките невидимки
                    RAV 4
                    F650GS

Коментар

И да зарежа тая убава компания?Поне днес-ноу ченззз.Кайне шансен!Утре ше видим на какъв акъл ще съм...Ама утре е след 15 мин
                      Наздраве!
                      оо да, няма да зарязѝваш никой ейййй утре утре има повод мойта приятелка има рожден ден ще се празнувааа тука има да раздавам торти ала бала портокалаааа

Коментар

оо да, няма да зарязѝваш никой ейййй утре утре има повод мойта приятелка има рожден ден ще се празнувааа тука има да раздавам торти ала бала портокалаааа
                        Почва да ми идва акъла...Къде каза че ще е рожденния ден?
                        Наздраве!
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Почва да ми идва акъла...Къде каза че ще е рожденния ден?
                          Наздраве!
                          хохохох тя е във варна аз в първомай. Утре във варна ще да е ,а пък други ден като си дойде - в Първомай

Коментар

хохохох тя е във варна аз в първомай. Утре във варна ще да е ,а пък други ден като си дойде - в Първомай
                            Земя,като една човешка длан(макар и с изтрита линия на живота...)
                            Наздраве!Значи Варна...Хм...
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Да пролет е пък някои учат и ходят и на лекции и работяттт и тяхната не е лесна
                              Тревата синее, птичките лаят - пролет е в Чернобил.
                              Р.П.(RFF) 0898677590
                              Пътна помощ
                              ДЕНОНОЩНО

Коментар

... утре има повод мойта приятелка има рожден ден ще се празнувааа тука има да раздавам торти ала бала портокалаааа
                                От мен - наздраве с едно коктейлче, че нали вече е дошъл Рождения ден.

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X