офроуд ли малеее какво чистене паднаааа с мускулна треска съм от снощи, и таз сутрин пак не можах да излезна с колата а толкова чистих снегорина ми е*а мамата запуши ми изходаааааааа и пълна гас от рас - извода е пукната броня
Е, не се ли намериха услужливи мъже със здрави мишци, да помогнат за разриването на снега?
Наздраве.
Тц, работата не е свързана с телефонно обаждане.
Чакам момента, в който Люси ще ме събуди и ще ми каже, че е вече време да потеглим към АГ клиниката.
Наздраве.
Палавник
И после ще наваксваш с пиенето...
Да не пропуснеш да се похвалиш и да почерпиш...
Онзи ден, в големия сняг, ходихме на преглед. Лекарят каза, че било рано още за събитието.
А, че ще бъдете едни от първите, които ще научите, това е ясно.
П.П. Метално сърце, какво стана със Седмицата? Забелязах, че вече я няма в подписа ти.
Продадох я преди няколко месеца.
А беше на 70 хил реални газ не е помирисвала, беше закупена на търг от МВР
сменил със чисто нови дискове спирачни и барабани и пружини и почти цялата предница....
Абе убава си беше колицата, ама нямаше кой да я кара ей така си седеше.
То и вектрата добре че баща ми я кара чат пат иначе и тя така седи в гаража....
Първоначално публикуван от Metal Heart (Светослав Митев)Преглед на мнение
Продадох я преди няколко месеца.
А беше на 70 хил реални газ не е помирисвала, беше закупена на търг от МВР
сменил със чисто нови дискове спирачни и барабани и пружини и почти цялата предница....
Абе убава си беше колицата, ама нямаше кой да я кара ей така си седеше.
То и вектрата добре че баща ми я кара чат пат иначе и тя така седи в гаража....
Моля да се прекрати употребата на алкохол, докато всички седнат на масата. Защото тези, които още нямаме тази възможност се дразним и завиждаме.
Все пак наздраве на вече започналите.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Моля да се прекрати употребата на алкохол, докато всички седнат на масата. Защото тези, които още нямаме тази възможност се дразним и завиждаме.
Жоре, нали знаеш:
"Петима Петка не чакат"
Ама за тебе ще направим изключение.
Ама ние само загряваме Щото после не се знае, на къде ще ни отвее вятъра ... или бирата
Наздраве
Вдигаме забраната. Вече си сипах. Наздраве, дружина. На ракийка с кисело зелце, докато се опекат кебабчетата..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Коментар