Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
    чшшшш,аз от боза неам нужда ,туй че ти не скифаш под анцунга ,незначи че трябва да лоча бозъти имаш нужда от доста пържолки
    Ай наздраве горски
    Ми, що го не свали тоз анцунг в тая жега....
    Аз, че съм недоскив, недоскив съм, ма некои работи обикновенно ми се набиват на очи.. ;-)

Ба ммаму, 95 килца малко ли ти се видят... сетих се за един виц по тоз повод, ама още няма 12ч. ;-)
    Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
      Аз, че съм недоскив, недоскив съм, ма некои работи обикновенно ми се набиват на очи.. ;-)
      Ба! Ти беше толкоз зашематен от мис-ки, пис-ки и голеееми ци-ци, че надали щеше да забеляжиш нящу другу...
      На-по-здрави!
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение

Ба ммаму, 95 килца малко ли ти се видят... сетих се за един виц по тоз повод, ама още няма 12ч. ;-)
        Срам ма еми не скифашмалко са 95 килца,над 100 трябва да сиземи са храни малкона Кранеу ще идваш ли ,че забрайхме да говорим делово.
        http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
          Ба! Ти беше толкоз зашематен от мис-ки, пис-ки и голеееми ци-ци, че надали щеше да забеляжиш нящу другу...
          На-по-здрави!
          Големите .... разсейвали майстора, така съм чувал от по-стари люде....
          Да ги оставим за мъжете без въображение.
          А относно стадото еднакви блондинки, и до края не се научих да ги различавам... е те по между си сигурно се различават....виж, сещам се няколко брюнетки, дето ми повдигнаха
          настроението.. ;-)
          Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от lionkata_88 Преглед на мнение
            хехехе аийдее началото на юли ще идвам във варна ще пием по бира
            Това сега покана за среща ли е или.... Наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
              Я....Льони....Наздраве [/QUOTE
              хехехе аийдее началото на юли ще идвам във варна ще пием по бира
              И да са обадиш ей ,тоя дъртия мискин го остай щот е под чехъл
              Последно редактирано от maxxx; 04-06-09, 22:04. Причина: бодо ша ма бии

Коментар

разбира се ще пиша ще се обадя проблеми няма , хахах да организираме национална среща на офроуд - българия във варна или дирекно на плажа....

Коментар

Първоначално публикуван от lionkata_88 Преглед на мнение
                  И да са обадиш ей ,тоя дъртия мискин го остай щот е под чехъл
                  Ааааааааа, аз няма. Има си хора за тая работа. Ти си знайш. Наздраве.
                  ПП. Я виж Красито как знае за килата...треа да са над 100. Камъка си тежи на мястото.
                  ППП. Тя затова жипката минава отсекаде....само на заден мост. Майсторлък му викали.....
                  ПППП. Други му викат Фронтера.....
                  Последно редактирано от maxxx; 04-06-09, 22:03.

Коментар

Ааааааааа, аз няма. Има си хора за тая работа. Ти си знайш. Наздраве.
                    ПП. Я виж Красито как знае за килата...треа да са над 100. Камъка си тежи на мястото.
                    ППП. Тя затова жипката минава отсекаде....само на заден мост. Майсторлък му викали.....
                    тъй тъй ,трябва да тежи нещо

Коментар

тъй тъй ,трябва да тежи нещо
                      Мозък, портфейл, килограми.....какая разница. Наздоровье.
                      Някой си играе с постовете....забавно е (rofl)

Коментар

Мозък, портфейл, килограми.....какая разница. Наздоровье.
                        Кво разбирам аз от портефеили ,мозъци и килограми
                        ХМ Бодо,кво пак се фалиш с тоя хлопел.
                        дзън
                        Последно редактирано от maxxx; 04-06-09, 22:02.

Коментар

• Първоначално публикуван от lionkata_88 Преглед на мнение
                          ....да организираме национална среща във варна или дирекно на плажа....
                          чак пък национална......директно на плажа няма ли поне първо да пием кафе, нещо абе, като се замисля, и директно на плажа може, ама след 2 през нощта.......

Кво разбирам аз от портефеили ,мозъци и килограми
                          ХМ Бодо,кво пак се фалиш с тоя хлопел.
                          дзън
                          Ми ти наряза Витарите с флекса..... свърши Витарала ли кво....
                          хлОпел, ама върви....здрав е....не е нарязан.....Наздраве.
                          някои поради липса на хлОпел ходиха пеша на Балчик.....
                          Последно редактирано от maxxx; 04-06-09, 21:59.

Коментар

Не всичкисамо двете дълги бази им резнахме таваните,нали е лятопък третата е здрава няма и ръжда даже
                            А на Балчик ходих с дайхатсуто ,а на другия ден с една вектра
                            не ходих пеша.
                            НАЗДРАВЕЕЕ.
                            Последно редактирано от maxxx; 04-06-09, 21:58.

Коментар

Ми, първо, ако беше казала - коли бол
                              второ, ти, твойта семка, що се не обади да почерпиш по бира, оставихте ме сам да се наливам, кат' идиот
                              Последно редактирано от maxxx; 04-06-09, 21:59.

Коментар

Първоначално публикуван от bodo

Ми, първо, ако беше казала - коли бол
                                второ, ти, твойта семка, що се не обади да почерпиш по бира, оставихте ме сам да се наливам, кат' идиот
                                Оооооо, аз щото познавам цела София и трима от Перник.....въртех се като изоглавен да позная некой, ама сичките зяпнали едни ц....и, аз даже и двореца обиколих три пъти, и на пицария бях....и компания си намерих Наздраве.
                                ПП. За двореца не плащам вход, имам специален пропуск......нали съм ВИП....
                                Последно редактирано от maxxx; 04-06-09, 22:00.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 27 потребители онлайн. 0 потребители и 27 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X