Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Оле аз пак май съм в "Джаза"!

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение

Само да доизчистя къщата, сипвам един Джак и идвам!!!
      Сипи повече де. А и бира отвори....
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
        Еи, банда, наздраве и от мен!

Само да доизчистя къщата, сипвам един Джак и идвам!!!
        От ко ши га чистиш....мъже....
        Наздрави

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
          Оле аз пак май съм в "Джаза"!
          Значи си попаднал на точното място
          Daddy's girl! Always & Forever!
          Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
            Бе,цайс нямам,но и пясък в потурите тоже.Я ме просветли,да не ходя като печурка...Да не е било пача с чесън и сливовица/то лошо няма,де/...
            МММне ,пъравата година като почнах работа на златните ,не знаех как се прави този коктеил секс он дъ биич звъння по обяд на шефа и го питам шефе я ми кажи как се прави секс на плажа ,той ми вика взимаш една хавлия и един германец под ръка и отиваш на плажа той ще ти покаже как се прави
            НАЗДРАВЕ
            http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Максе! Утре ще правя сефтето за тази година! Ще водя синковеца на Драгановската корекция да пробваме щуките. Нещо чувам на Кривина почнали да излизат едри каракудяци, значи до няколко дни ще тръгнат да плюскат и по нашия край. Ти ходиш ли за риба бре?

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                Леле... Прочел си всичките страници Това ти е наградата
                Ха, то едно бъчве отиде, дока ги прочта, а с'га само стуй ли да мина. Добре чи на градус си го докарал.
                sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
                  МММне ,пъравата година като почнах работа на златните ,не знаех как се прави този коктеил секс он дъ биич звъння по обяд на шефа и го питам шефе я ми кажи как се прави секс на плажа ,той ми вика взимаш една хавлия и един германец под ръка и отиваш на плажа той ще ти покаже как се прави
                  НАЗДРАВЕ
                  Е аз хавлията ли съм в случая или германец?Ония тикви като съм им гледал немощните изцепки,по-добре да съм хавлия.Ти къде ми оферира "пясъчни въртележки",че май съм недоскив?

Коментар

Първоначално публикуван от Владо_2 Преглед на мнение
                    Ха, то едно бъчве отиде, дока ги прочта, а с'га само стуй ли да мина. Добре чи на градус си го докарал.
                    Това, само за дегустация на градуса

Коментар

А мезе? Аз имам едно, а ма кат гледам оня с штръкналите уши не смея да се обадя.
                      sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                        Е аз хавлията ли съм в случая или германец?Ония тикви като съм им гледал немощните изцепки,по-добре да съм хавлия.Ти къде ми оферира "пясъчни въртележки",че май съм недоскив?
                        Еи ша ти копуваме слънчеви очила,ти избираш кое да бъдешето я бре ,не се оглеждаш
                        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                          Максе! Утре ще правя сефтето за тази година! Ще водя синковеца на Драгановската корекция да пробваме щуките. Нещо чувам на Кривина почнали да излизат едри каракудяци, значи до няколко дни ще тръгнат да плюскат и по нашия край. Ти ходиш ли за риба бре?
                          С тебе мислим в една посока-утре и аз откривам.Дунава е 9.5 градуса,тъкмят се и да мръстят вече-ще видим.Ако ли не-миналата неделя са дърпали бели риби на язовира до Русе.На 5 км. са един от друг-ако реката е кофти,ще прескоча до гьола.Ще дъня на плувки,дъно и железа-после ще ти пиша на какво се сеща да влиза в кепа...
                          Наздраве!

Коментар

А мезе? Аз имам едно, а ма кат гледам оня с штръкналите уши не смея да се обадя.
                            Сам се пр**ба. Сега требва ти да черпиш, за пост 7000 Честито.

Коментар

МАХХХ не може да си намери пиенето ,ти яденето ,днес май хич ва няма ,влюбени ли сте или.
                              НАЗДРАВЕ

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
                                Еи ша ти копуваме слънчеви очила,ти избираш кое да бъдешето я бре ,не се оглеждаш
                                Че то на тоз портокал не пише "krasito"-аз да не съм оринджфил...?

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 22 потребители онлайн. 0 потребители и 22 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X