ЕЕИ тамън си мислех че несъм права,одари две на екс и са опраиш,или излез навън глътни малко въздох.АЗ така съм почти всеки ден .Еи сеа те поздравявам с една песна незнам дали харесваш такава музика. http://www.vbox7.com/play:7cc06bc4
НАЗДРАВЕ
Не ми е точно в сегмента,но ти благодаря.
Въздуха ще го замествам с дебели водки...
Наздраве,днес май не съм за кръчма-не си намирам строгия нашийник.
Наздраве!
Не ми е точно в сегмента,но ти благодаря.
Въздуха ще го замествам с дебели водки...
Наздраве,днес май не съм за кръчма-не си намирам строгия нашийник.
Наздраве!
Покрай второто парче,ако искаш може да си спретнем един блус,с чашлетата в ръка,разбира се.
За нашииник аз щи дам ,какъв да бъде душашт или оня с големите шипове ,нали сме кучкари ,кучешки атрибути всякакави ги имам между другото ,моя са ореди с булка ,незнам обаче дали ще може да ги сватосаме,женската е на една колежка от форума Доня .
А за блуса ако тръгнем да го играим ,най много да те хване и теб грипа ,и тогава ще шораш водка с карамфилно не е лоша идеята
АЙДЕ НАЗДРАВЕ
За нашииник аз щи дам ,какъв да бъде душашт или оня с големите шипове ,нали сме кучкари ,кучешки атрибути всякакави ги имам между другото ,моя са ореди с булка ,незнам обаче дали ще може да ги сватосаме,женската е на една колежка от форума Доня .
А за блуса ако тръгнем да го играим ,най много да те хване и теб грипа ,и тогава ще шораш водка с карамфилно не е лоша идеята
АЙДЕ НАЗДРАВЕ
С трите двойни шипа на гърлото май ми требе...моя като побеснее не ги усеща и се изправя на нашийника/този модел-руски,дължина на шиповете към 3 сантиметра-двойки/.
Ще изчакам,ако не пукъласяш-пак ще те поканя,нали не беше гей...
Наздраве!
Поправих оная буквичка,щото ако ме хване грима-замина и коня и каруцата...
С трите двойни шипа на гърлото май ми требе...моя като побеснее не ги усеща и се изправя на нашийника/този модел-руски,дължина на шиповете към 3 сантиметра-двойки/.
Ще изчакам,ако не пукъласяш-пак ще те поканя,нали не беше гей...
Наздраве!
Поправих оная буквичка,щото ако ме хване грима-замина и коня и каруцата...
Ти ли беше ,по-червен цвят нямаш ли да му турнеш на п-то,ти с гей не ти ли се танцува,ай помисли си
Коментар