Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
    Оооо Нива , мараба ! Ма ти с таа бира . А глей кво е време навънка - само за концентриран антифриз ! Dx kdpo,dle !
    Абе нещо концентрата не ми действа добре ноколко греани, и ми се допи.... а като ми се допие, поемам големо количество бира ... та как да е не знам
    Ама НАЗДРАВЕ
    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Мале, мале, какъв сняг вали в Разград! : ))))

П.П. Кръчмата, нали знае каква е рецептата против студено време?

Коментар

Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнение
        Мале, мале, какъв сняг вали в Разград! : ))))

П.П. Кръчмата, нали знае каква е рецептата против студено време?
        Ами тука в Русе какъв е готин,а късмет за 2 метра сняг,че иначе лошо ако няма,а наздраве

Коментар

Наздраве, е пак сама ли ще си пия винцето,тъкмо изчистих снега пред кръчмето че никой не е влизал още,то па един хубав сняг-чак да ти е жал да го ринеш

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
            Завиждам ти, че си бил на Аграта. А това с ракийката пред печката требе да го напраиме скоро като съвместно мероприятие. Дали пред мойта, или пред твойта печка, няма значение. А,наздраве..
            Кога кажеш кев ти в София кев ти на Вакарел да ми видиш животинките
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
              Кога кажеш кев ти в София кев ти на Вакарел да ми видиш животинките
              Хаха , наборе то от Траялчето свирки нема да видим , земи поне му покажи как се опрашват зайците
              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Хаха , наборе то от Траялчето свирки нема да видим , земи поне му покажи как се опрашват зайците
                Па после да мине и покрай мойта котка, че нещо пак се разгонва

Коментар

наздраве колешки и колеги мале къв съм културен лъжеви бре пус пустиняк съм си а наздраве
                  sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                    лъжеви бре пус пустиняк съм си а наздраве
                    Ама ние си те знаеме бе Юлка... нема се плуашиш
                    Наздраве

Коментар

Добра вечер. Т.е. не е добра. Сливовата свърши . Минахме на гроздова, ма и тя била ракия. Става за пиене. Наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                        наздраве колешки и колеги мале къв съм културен лъжеви бре пус пустиняк съм си а наздраве
                        Знаем си те Наздраве бе, джинги би
                        Daddy's girl! Always & Forever!
                        Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal-Васил Гергов Преглед на мнение
                          Добра вечер. Т.е. не е добра. Сливовата свърши . Минахме на гроздова, ма и тя била ракия. Става за пиене. Наздраве.
                          малееее кво праиш бре човек къ така свърши бре , бегаи бързо до дюкяна да вземеш а наздраве
                          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Айде-е. И аз се прибрах от детскио карнавал. А, да пийнеме малко. Наздраве..
                            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                            -----------------------------------------------
                            Питието определя съзнанието....
                            -----------------------------------------------
                            0887770735

Коментар

Като ги гледам се изпълвам с благородна завистА за скоро
                              ста на изпълнението............И накрая каже кхъъър и падне по гръб от кеф
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

• Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                                Па после да мине и покрай мойта котка, че нещо пак се разгонва
                                Приготви каса бира(каменица)и идемВ едно чувалче ше турим мачъците три броя се некой ше свърши работаА ние с тебе ше си гледаме и ше си по
                                ркаме

Първоначално публикуван от kolonal-Васил Гергов Преглед на мнение
                                Само ако е домашаркаКупешките колко и пари да дадеш се са боклук егати одеколоноПо добре да пийнем Тройной по дъртите се сещат триста грама шишенце
                                Последно редактирано от cveti; 23-02-09, 16:29.
                                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X