Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Да питам докато има трезви.
    Какво се печели при това изпращане към ТУБЕ? Даже има проблем с прекъсването на клипа. Или нещо бъркам? Не се насилвайте ако не ви се отговаря, особено на пиян - пардон - весела глава.
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
      Хора аз се предавам. Не е истина колко е гадно да си болен и да пиеш антибиотик с гадни странични ефекти. Наздраве на всички. За бирата- хем съм на 16, хем не близвам (и не смятам), така че ако има някой жаден- да ми я изпие. Лека нощ.
      Ше я пийнем...Аз така и у фирмата черпя...нося каса бира и почти сам си я изпивам...Благодаря ти,че ме отвори как се качват клипчета!
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
        Да питам докато има трезви.
        Какво се печели при това изпращане към ТУБЕ? Даже има проблем с прекъсването на клипа. Или нещо бъркам? Не се насилвайте ако не ви се отговаря, особено на пиян - пардон - весела глава.
        Какво имате предвид? Стана ми интересно. (сяда си пак на масата и си поръчва още една вода)
        JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
          Ше я пийнем...Аз така и у фирмата черпя...нося каса бира и почти сам си я изпивам...Благодаря ти,че ме отвори как се качват клипчета!
          АААААА, не- заслугата е обща. Аз да не съм го научил от въздуха. Добре де лека. (гаврътва водата на екс, оставя голям бакшиш, плаща по едно за всеки и излиза на бегом, че болестта зове.)
          JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

АААААА, не- заслугата е обща. Аз да не съм го научил от въздуха.
            Абе,пич си!И другите!никой не ме прати у ,,търсачката''!Да сте ми живи и здрави!наздраве,приятели!
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
              Абе,пич си!И другите!никой не ме прати у ,,търсачката''!Да сте ми живи и здрави!наздраве,приятели!
              Марто, търсачката е за "сериозните" теми. Там многото питане само раздува темите и пречи на истинските дискусии.
              Тук, в спам-а, ако някой "приятел по чашка" реши да ти се притече на помощ - реши, ако не - все едно нищо не е станало. Може да се пита и отговаря на воля.
              Наздраве.
              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Ами едното е:
                http://www.youtube.com/watch?v=5MAG2...c-HM-fresh+div

Другото:

И нали казах да не се престаравате... Наздраве!
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                  Марто, търсачката е за "сериозните" теми. Там многото питане само раздува темите и пречи на истинските дискусии.
                  Тук, в спам-а, ако някой "приятел по чашка" реши да ти се притече на помощ - реши, ако не - все едно нищо не е станало. Може да се пита и отговаря на воля.
                  Наздраве.
                  Бе аз ако бех читав,можеше и да не питам....Днес имах тежък ден и се понаквасих...Утре съм с ,,транспорта''Наздраве Ники!Наздраве и на всички вас приятели!
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Наздраве, Марто.
                    Нали знаеш - вече дойде сезона на тъмнто пиво.

proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                    NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                    Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Я да видим?....А отключено е надявам се и отвореноПърво НАЗДРАВЕ с много добра новина по btv comedy пускат сериал с име Бар "Наздраве"
                      а то и темета се е казвала така... Ето ви инфо за сериала(въпреки че си мисля че повечето посетители на темата са го гледали)
                      Това е най-известният бар в света. Бар „Наздраве" (Истинският бар с това название, вдъхновил създателите за знаменития ситком, се намира в Бостън-Масачузест, в сериала кръчмата е в Чикаго). Негов собственик е Сам Малоун (Тед Дансън), бивша бейзболна звезда. Това е уютно, закътано местенце, където Норм, Клиф, д-р Фрейзър и другите редовни посетители прекарват заедно по няколко часа всеки ден. Те са обикновени хора, понякога весели, понякога малко тъжни, със своите житейски проблеми и конфликти, които се опитват да решават с усмивка и заедно. Обединява ги чувството за хумор и доброжелателността.
                      Клиентите на бар "Наздраве" се знаят по име и си говорят на ти. В живота на всеки от компанията няма тайни за останалите веселяци. Все едно дали става дума за поредното завоевание на Сам или за служебните и лични неволи на Ребека. Соленият език на Клара е подправката не само за текила. Отвлеченият Клиф си философства на воля за хипотетичните проблеми на човечеството без да бъде смущаван от никого. Норм може на воля да се жалва от трудностите в брачния живот.
                      Ситкомът № 1 в продължение на 5 години - "Бар "Наздраве" е най-успешната и най-гледана комедийна телевизионна поредица, макар и започнала с фалстарт. „Бар "Наздраве" има колекция от 28 награди ЕМИ, шест - „Златен глобус" и в досието му са общо 117 номинации.

Премиерата на комедийната поредица е на 30 септември 1982 г. Осем от 11-те му сезона са в челната десятка на най-гледаните сериали. Много от епизодите (общо 273 по 24 минути всеки) са заснети на живо пред публика в студиото на Paramount.
                      Стартът е на 12 ноември от 23:30 часа.

П.С Забравих, че има още една добра новина за която ще черпя.Пуснаха ни във грипна ваканция...Сега по цял ден ще се стои във бара
                      Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Ами наздраве- като се е почнало.
                        JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Ами наздраве- като се е почнало.
                          мале,мале хората са се започнали от рано а аз отивам да тренирам Наздраве и от мен в аванс
                          който може го може,който не може седи и наблюдава 8) 0889992228

Коментар

Ей, честит ни първи сняг! Брррр....
                            Наздраве на всички с любимото червено винце, за сгряване!
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Наздраве.
                              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                              -----------------------------------------------
                              Питието определя съзнанието....
                              -----------------------------------------------
                              0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                                Ей, честит ни първи сняг! Брррр....
                                Наздраве на всички с любимото червено винце, за сгряване!
                                Започва голямата депресия- като си свободен по цял ден стоиш в къщи на топло, пиеш старо вино, ядеш мухлясало сирене и умрели прасета. МЪКА ви казвам, мъка.(какъв съм копирач)
                                JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X