То малко рано така по икиндия пиша ама НАЗДРАВЕ с силистренски кайсиев сок .Чета си спама и се чудя дали да пусна една анкета кой на колко години е.Щото ся разбирам че във форума има доста подрастващи които се правим на мирнички и долу-горе спазваме правилата Я си кажете мненията на мен поне ще ми е интересно да зная
То малко рано така по икиндия пиша ама НАЗДРАВЕ с силистренски кайсиев сок .Чета си спама и се чудя дали да пусна една анкета кой на колко години е.Щото ся разбирам че във форума има доста подрастващи които се правим на мирнички и долу-горе спазваме правилата Я си кажете мненията на мен поне ще ми е интересно да зная
Eй, умната с правилата! С тях шега не бива! А иначе - само адмирации за кайсиевият сок от Силистренско особено ако е над 50 градуса.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Пуу не знаех за нея...Някой да иска от моя шоколад?Не се бутайте ето една порция + бонус метърче да си мерите талията...Това е малко повече за нежните създания ама нали и те не липсват...
А за всички Вас, които се трудите усърдно и изкарвате прехраната на семействата си може да Ви предложа за отмора нещичко
Няма значение колко си дърт, стига да ти сече пипето. НАЗДРАВЕ!
Няма значение колко си дърт, стига да можеш. А, наздраве.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Коментар