Наздраве, дружина.
Успях да "се дотътря" до тук.
Брей, много "работа се отворила" през деня в раздела и не мога да насмогна с обработката, че да "седна" с вас.
Наздраве, дружина.
Успях да "се дотътря" до тук.
Брей, много "работа се отворила" през деня в раздела и не мога да насмогна с обработката, че да "седна" с вас.
Наздраве Ники!Крайно време е да седнеш с нас.Утре е почивен ден и можем да си позволим да седим до късно в кръчмата.
От няколко дни съм се наканил да пусна линкове към много подходящи за темата парчета на една емблематична за кръчмата група Tankard (халба).
Ето сега няколко поздрава от мен (жалко, че го няма Тони/ Нива-та, той е почитател на твърдата музика /и особено на бирата/, но и други фенове се намират...)
Наздраве с:
От няколко дни съм се наканил да пусна линкове към много подходящи за темата парчета на една емблематична за кръчмата група Tankard (халба).
Ето сега няколко поздрава от мен (жалко, че го няма Тони/ Нива-та, той е почитател на твърдата музика /и особено на бирата/, но и други фенове се намират...)
Наздраве с:
Наздраве на всички.
Аз няма да се включвам в наздравиците, че ще шофирам след малко. Ще ходим със сина ми в едно съседно село да се видим с bojitch, който си е купил къща там и ще намине.
Поздрави на всички. Ние потегляме.
Докато кротко намъквам бирцок,извъртях една зеленчукова супа с хрянче и чесън доволно.Май след час работата ще загрубее с водкa&чорбалаки... и ш'му пусна края дан'съ заплита...
НАЗДРАВЕ!
Докато кротко намъквам бирцок,извъртях една зеленчукова супа с хрянче и чесън доволно.Май след час работата ще загрубее с водкa&чорбалаки... и ш'му пусна края дан'съ заплита...
НАЗДРАВЕ!
Благ човек си ти Макси,само си апя ушите че з ми дЪлече деа да ти се изтресЪ на госке
Коментар