Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

М'чи иска ли питане - и закриването, и откриването с реч - колкото повече, толкова повече :-)))
    Пък и тука сме все едни видни ора... и пиеньици, с две думи - убави ора!
    Ай наздраве пак!
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Само собственика остана!
      Наздраве!
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      08седем9010З60
      MAKE RALLY NOT WAR
      Confidence in Motion

Коментар

Наздраве като за последно!
        До нови срещи в новия бар

Коментар

Сега, последно ще има ли друг бар??? Или кой, от къде е ?
          НАЗДРАВЕ!!
          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Избирайте кой ще е новият сайбия на кръчмата? Може и кръчмарка да е. Щото казано е - пияна жена - весела къща! А ся да видим....

Коментар

Чоп да мятаме, а ? Все едно е кой ще е байбията на Бара, важното е да го има
              За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
              Honda Dominator 650
              088ЧЧ93979-->Борис
              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Ще вземете да затворите това прекрасно местенце без да съм разбрала. Много ще ми е мъчно за старият бар, но съм сигурна, че новият ще е още по- хубав, ще има още по- весели и добри хора и ще си правим още по- хубави сбирки ( или с бирки). Наливам си едно малко за последният пост тук. Наздраве на най- готините пичове и пички и за най- готината тема!
                Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Язе се наручах с прАжен сом и бира и веке ми е едно убаво и... Наздраве, че не остана!

Те и със сватята се сбогувах... кво повече?
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                    Избирайте кой ще е новият сайбия на кръчмата? Може и кръчмарка да е. Щото казано е - пияна жена - весела къща! А ся да видим....
                    Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                    Дори ще си позволя да издигна и първата номинация, съобразена с горните критерии, според мене Човекът е с ник bochkata. Единственият му кусур е...., че не пие.
                    Тук е моментът да благодаря на Тишо за хазяйстването на това виртулно местенце за приятелство и, ако не се оттегляше сам от поста, не бих си и помислил да издигам други номинации!
                    Тишо, благодаря ти!

П.П. Мисля, че е редно Пост № 60 000 да е твой, под формата на реч!
                    Заставам зад това мнение на Евгени!!! Още един глас за bochkata!

Тишо, приеми и моята благодарност за прекараните приятни мигове в бара, и възможността да се запозная с хубави хора!

Благодаря!

П.П Да не забравиш речта!

П.П.П. Лелеее, как щИ даде сърце дЪ врътнеш ключа завинаги...

Наздраве!
                    Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Айдееее, народееее, не останааа - луда напревара кой точно ще удари катанеца :-)))
                      Но, който и да отвори новия бар, важен е пълнежа, а такъв със сигурност ще има, и пак ще си споделяме радости, тревоги, скърби и пиенце!
                      Живи и здрави всички!
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                        Айдееее, народееее, не останааа - луда напревара кой точно ще удари катанеца :-)))
                        Но, който и да отвори новия бар, важен е пълнежа, а такъв със сигурност ще има, и пак ще си споделяме радости, тревоги, скърби и пиенце!
                        Живи и здрави всички!
                        Естествено, че Тишо ще удари катанеца. Чакаме речта от най- готиния, търпелив, усмихнат, добродушен и всичко най-....... собственик на бар. За негово здраве, наздраве!
                        Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Последно Наздраве в стария добър бар и от мен, дано новия да е също така уютен!!!!
                          Дедо Поп трябва да присъства, ако не на затварянето, поне на отварянето на новия!
                          Наздраве!
                          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                          08седем9010З60
                          MAKE RALLY NOT WAR
                          Confidence in Motion

Коментар

Кхъ-кхъ.

Скъпи сънародници, баровци, и баровки, мили приятели!
                            Дойде мигът, в който любимият ни бар "Наздраве" стана на 3000 страници и/или 60 000 поста. За да се случи това заслугата е само и единствено ВАША! През цялото време оттук минаха много хора, но редовните, истинските фенове си останаха. Някои се разсърдиха - не знам защо, други спряха просто да пишат по техни си собствени причини, но дори и те, вярвам, са имали своите приятни моменти в това наше ъгълче на огромния коварен и зъл интернет. Сега, време е тази тема да отиде в архива, а новата кръчма да отвори любезно врати за да ни приюти и ни дари с нови, и прекрасни мигове!

НАЗДРАВЕ!

Коментар

Катанецъ!

Коментар

ОщИ един катанецъ да стане числото точно 60 000!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X