Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Защо, сподели ? Какво ти се допи?
    Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
      Всеки по реда си де
      А тази вечер при толкова мезелъци и отбран алкохол ...абе що не сбереме една бригада , а ?
      ВАжи,де ги бригадирките?Аз ще донеса кофи за домати и пукница.

Коментар

Айде банда утре да си спретнем една срещичка на по питиенце и мезенце, а? Или направо в четвъртък с останалите колеги, които се събират тогава. Какво ще кажете?
        Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
          Айде банда утре да си спретнем една срещичка на по питиенце и мезенце, а? Или направо в четвъртък с останалите колеги, които се събират тогава. Какво ще кажете?
          Лесно ви е на вас-там сте си тайфа.Пуснете по Еконт-а едно питие с нарочна чаша от успиването...

Коментар

Наздраве на всички особенно на тия от ДобричАх как я обичам тая Добруджатри четири дена не можеш да изтрезнееш та да си тръгнешспомени спомени
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Айде и аз се нагласих за черпене Вече съм стар съучасник
              А НАЗДРАВЕ
              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                Айде и аз се нагласих за черпене Вече съм стар съучасник
                А НАЗДРАВЕ
                Кът си съ нагласил,ко съ назландисваш да сипеш?

Коментар

• Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                  ВАжи,де ги бригадирките?Аз ще донеса кофи за домати и пукница.
                  Ми де ги .... то ей така не става .. требва първо Командир , комендант ли беше ... от Комсомола / ама тия подходящите отдавна са по вилите си във Флорида/ , требва председател на ТКЗС-то ,да каже от кои домати да береме , требва агит-табло с краварките - първенци в млеконадоя ...и още ред други неща ... баси ! Май кат се сещам не е проста рбота
                  А , Макс - сетих се ! : Най-лесното , бригадирки - и то ударнички от моста на Дружбата ! И ше викнеме Траяла със свирките за озвучаване ! Абе дай свобода на мисълта и купона ше стане винаги
                  Наздраве !

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                  Наздраве на всички особенно на тия от ДобричАх как я обичам тая Добруджатри четири дена не можеш да изтрезнееш та да си тръгнешспомени спомени
                  А па аз и добруджанките обичам . Наборе , ела си тука и стига с исляма , че ше почнеме да пиеме под чаршафа вече да не ни види Всевишния ! Наздраве доде има пукница /и на кой още му е станала/ !
                  Последно редактирано от cveti; 18-03-09, 11:21.
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Ми де ги .... то ей така не става .. требва първо Командир , комендант ли беше ... от Комсомола / ама тия подходящите отдавна са по вилите си във Флорида/ , требва председател на ТКЗС-то ,да каже от кои домати да береме , требва агит-табло с краварките - първенци в млеконадоя ...и още ред други неща ... баси ! Май кат се сещам не е проста рбота
                    А , Макс - сетих се ! : Най-лесното , бригадирки - и то ударнички от моста на Дружбата ! И ше викнеме Траяла със свирките за озвучаване ! Абе дай свобода на мисълта и купона ше стане винаги
                    Наздраве !
                    Дадох лабаво на фантазето,ама софтуера се бъгна...Роялчето харно,бригадири като мене и тебе ще намерим...Ама с тия бригадирки от моста требе да намеря кофи с тензух за бране на п@чи въшки...Ни щъ тъй да подпомагам Родината-искам агнешко без "шушляк"...Хау!
                    Наздраве!

Коментар

Наздраве банда! Ако е рекъл господ или инш аллах както казват иноверците, ще ядем , ще пием и ще се веселим!
                      Нека мрат душманите, да се пукат от яд и от черна завист!
                      Когато сме най-зле, тъй да сме!
                      Ха наздраве и амин!

Коментар

• Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                        Наздраве банда! Ако е рекъл господ или инш аллах както казват иноверците, ще ядем , ще пием и ще се веселим!
                        Ха наздраве и амин!
                        Да се пукат , аз съм на свински пържоли ...И Господ да ни свети ракийката , че и тя е на привършване !
                        Наздраве !

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                        Дадох лабаво на фантазето,ама софтуера се бъгна...Роялчето харно,бригадири като мене и тебе ще намерим...Ама с тия бригадирки от моста требе да намеря кофи с тензух за бране на п@чи въшки...Ни щъ тъй да подпомагам Родината-искам агнешко без "шушляк"...Хау!
                        Наздраве!
                        Ми то за ония , автентичните требе войнишкия . Ма как да го докараме на автентичност , требе да грабваме шмайзерите и в гората , та първо да върнеме автентичната власт ... ааа , по-добре да сформираме модерна бригада и със Стария като цъфнат люляците да подкрепиме Русенския партиен район
                        Наздраве !
                        Последно редактирано от cveti; 18-03-09, 11:21.
                        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                          Ха наздраве и амин!
                          Аллах акбар,Тишо-не сиктир и Бангу Васил здраве и 600 девици да ти даде на един път/оправяй се после/.Мешам май религиите,ама региона таквъз,бате-дано душманите да пукалясат преди да съ изели и изпили сичку.
                          Наздраве!Амин/комуто е отредено.../!

Коментар

Да се пукат , аз съм на свински пържоли ...И Господ да ни свети ракийката , че и тя е на привършване !
                            Наздраве !
                            Аз па съм на магарешки суджук. И кайсиева ракийка има/дал бог/, тъй че търпявам с гладните и жадните... Антъй!

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts
                              Ми то за ония , автентичните требе войнишкия . Ма как да го докараме на автентичност , требе да грабваме шмайзерите и в гората , та първо да върнеме автентичната власт ... ааа , по-добре да сформираме модерна бригада и със Стария като цъфнат люляците да подкрепиме Русенския партиен район
                              Наздраве !
                              Мисла си,като цъфнете с Младия,да отидем некъде и да извадиме пионерския.Като фанат дикиш отговорните партийни другарки да материализираме дивотията дърт боклук като се запали...,ама и дълго пуши...
                              Ни въ знам,аз мед не обичам-ш'гу харчим!
                              Наздраве!

Коментар

Айде първо на вас да ви се похваля!
                                В Неделя ми беше бойното кръщене бре!
                                Имам да ви черпя!

Бойно кръщене! - 15.03.2009 г.

До 12 (днес) часа ще го напиша цялото.

П.П. И Тонито има да черпи, все пак това са първите 'иляда!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X