Айде банда утре да си спретнем една срещичка на по питиенце и мезенце, а? Или направо в четвъртък с останалите колеги, които се събират тогава. Какво ще кажете?
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Айде банда утре да си спретнем една срещичка на по питиенце и мезенце, а? Или направо в четвъртък с останалите колеги, които се събират тогава. Какво ще кажете?
Лесно ви е на вас-там сте си тайфа.Пуснете по Еконт-а едно питие с нарочна чаша от успиването...
ВАжи,де ги бригадирките?Аз ще донеса кофи за домати и пукница.
Ми де ги .... то ей така не става .. требва първо Командир , комендант ли беше ... от Комсомола / ама тия подходящите отдавна са по вилите си във Флорида/ , требва председател на ТКЗС-то ,да каже от кои домати да береме , требва агит-табло с краварките - първенци в млеконадоя ...и още ред други неща ... баси ! Май кат се сещам не е проста рбота
А , Макс - сетих се ! : Най-лесното , бригадирки - и то ударнички от моста на Дружбата ! И ше викнеме Траяла със свирките за озвучаване ! Абе дай свобода на мисълта и купона ше стане винаги
Наздраве !
Наздраве на всички особенно на тия от ДобричАх как я обичам тая Добруджатри четири дена не можеш да изтрезнееш та да си тръгнешспомени спомени
А па аз и добруджанките обичам . Наборе , ела си тука и стига с исляма , че ше почнеме да пиеме под чаршафа вече да не ни види Всевишния ! Наздраве доде има пукница /и на кой още му е станала/ !
Ми де ги .... то ей така не става .. требва първо Командир , комендант ли беше ... от Комсомола / ама тия подходящите отдавна са по вилите си във Флорида/ , требва председател на ТКЗС-то ,да каже от кои домати да береме , требва агит-табло с краварките - първенци в млеконадоя ...и още ред други неща ... баси ! Май кат се сещам не е проста рбота
А , Макс - сетих се ! : Най-лесното , бригадирки - и то ударнички от моста на Дружбата ! И ше викнеме Траяла със свирките за озвучаване ! Абе дай свобода на мисълта и купона ше стане винаги
Наздраве !
Дадох лабаво на фантазето,ама софтуера се бъгна...Роялчето харно,бригадири като мене и тебе ще намерим...Ама с тия бригадирки от моста требе да намеря кофи с тензух за бране на п@чи въшки...Ни щъ тъй да подпомагам Родината-искам агнешко без "шушляк"...Хау!
Наздраве!
Наздраве банда! Ако е рекъл господ или инш аллах както казват иноверците, ще ядем , ще пием и ще се веселим!
Нека мрат душманите, да се пукат от яд и от черна завист!
Когато сме най-зле, тъй да сме!
Ха наздраве и амин!
Наздраве банда! Ако е рекъл господ или инш аллах както казват иноверците, ще ядем , ще пием и ще се веселим! Нека мрат душманите, да се пукат от яд и от черна завист! Когато сме най-зле, тъй да сме! Ха наздраве и амин!
Да се пукат , аз съм на свински пържоли ...И Господ да ни свети ракийката , че и тя е на привършване !
Наздраве !
Дадох лабаво на фантазето,ама софтуера се бъгна...Роялчето харно,бригадири като мене и тебе ще намерим...Ама с тия бригадирки от моста требе да намеря кофи с тензух за бране на п@чи въшки...Ни щъ тъй да подпомагам Родината-искам агнешко без "шушляк"...Хау!
Наздраве!
Ми то за ония , автентичните требе войнишкия . Ма как да го докараме на автентичност , требе да грабваме шмайзерите и в гората , та първо да върнеме автентичната власт ... ааа , по-добре да сформираме модерна бригада и със Стария като цъфнат люляците да подкрепиме Русенския партиен район
Наздраве !
Наздраве банда! Ако е рекъл господ или инш аллах както казват иноверците, ще ядем , ще пием и ще се веселим!
Нека мрат душманите, да се пукат от яд и от черна завист!
Когато сме най-зле, тъй да сме!
Ха наздраве и амин!
Аллах акбар,Тишо-не сиктир и Бангу Васил здраве и 600 девици да ти даде на един път/оправяй се после/.Мешам май религиите,ама региона таквъз,бате-дано душманите да пукалясат преди да съ изели и изпили сичку. Наздраве!Амин/комуто е отредено.../!
Ми то за ония , автентичните требе войнишкия . Ма как да го докараме на автентичност , требе да грабваме шмайзерите и в гората , та първо да върнеме автентичната власт ... ааа , по-добре да сформираме модерна бригада и със Стария като цъфнат люляците да подкрепиме Русенския партиен район
Наздраве !
Мисла си,като цъфнете с Младия,да отидем некъде и да извадиме пионерския.Като фанат дикиш отговорните партийни другарки да материализираме дивотията дърт боклук като се запали...,ама и дълго пуши...
Ни въ знам,аз мед не обичам-ш'гу харчим!
Наздраве!
Коментар