Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Калпазани!
    А сега де, кой праща-кой посреща?! Да не се съсипе стоката...
    Наздраве!
    Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Аз ще посрещам бе. Няма за пращане, значи ставам само за посрещане...

Отче какво високо ниво търсиш у мен бе? Сякаш не ме познаваш...
      Ама ако наистина имаш нещо за печатЕне-ще те оправя. Ама пак ти казвам-скъпо вземам...

Наздраве.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Е аз па таа вечер бех решил да не пия . Ама пуста върла рАкия .... изгОри ме ! Та ше се прежаля и да пийна . Малко вода имам предвид .

Иначе на здраве на сите комити и хъшове от македонско , през шопско и добруджанско , та чак и у тракийско !
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Наздраве бат Владо.

Ако си спомняш-имаше едно обещано гостуване, ама то беше преди 15-20 години, та явно си забравил вече.

Наздраве и на другите.

Коментар

Как да ти гостува човеко бре ? Сигур и за гости взимаш скъпо а?
            Наздраве
            RAV 4
            F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
              Как да ти гостува човеко бре ? Сигур и за гости взимаш скъпо а?
              ..............
              Нека взема, бе Румене ..... аз ще подбера една чета тука по Тракийско (от Филибето до морето) и .... ще му отидем на гости .... пък той да ... взема ...
              Че и на пристанището ще ни води и риба с бира ще черпи, .... щото у Шумен и пристанище си имат ...
              Ай наздраве, че ми пресъхна гърлото от писанье!
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Гост който не удря с крак по вратата не приемам.
                Иначе не вземам скъпо за гостуване
                Наздраве отче.

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                  Нека взема, бе Румене ..... аз ще подбера една чета тука по Тракийско (от Филибето до морето) и .... ще му отидем на гости .... пък той да ... взема ...
                  Аз ще ви заведа у отчето...

Наздраве Румба.
                  А бе да те питам-днес разглобявахме една нива с инжекционния двигател, и видях, че на буталата има засечки за клапаните. Но след сглобяването старера върти като, че няма компресия, Възможно ли е да сме сложили звездочката на разпределителния вал накриво, и да сме ударили всичките клапани?
                  Според шефчето хидравличните повдигачи били виновни, ама аз си знам, че даже и да не работят-клапаните ще щракат, но двигателя ще си работи?..

Пак наздраве. Моето гърло не пресъхва, щото докато пиша и пия...

Коментар

Нивата 1,7 ли е .... струва ми се да ....
                    Та ... щом клапаните са отбелязани на буталата .... ЛОШО !!!! Ама, МНОГО!

Мери компресия утре и кажи какво става.
                    А ... и да питам, хидрокомпенсаторите (повдигачите) изпразнихте ли ги .....?!?

Отивам да си налея, че тука на труп ми замириса ....
                    Последно редактирано от CarTest™; 17-02-12, 21:20.

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Не бе, клапаните не са отбелязани. Буталата са си така изработени, с вдлъбнатини за клапаните. Но не знам дали е за предпазване от удар(т.нар. "освободени клапани"), или просто се налага заради градусите на газоразпределението. Главата я сваляхме заради липса на компресия в 4 цилиндър0-оказа се спукан клапан. Нов, припасване на всичките клапани, нова гарнитура, и на блока. Шефчето зацепи звездочката на веригата(добре,че не бях аз...), и няма компресия в цилиндрите... Според мен са ударили клапани на четирите цилиндъра, няма как да е от повдигачите...

Защо трябва да се изпразнят повдигачите, не съм чувал за това досега? След като не сме ги изпразнили-може ли заради това да сме ударили клапаните?

Баси спама стана в бара, ама утре ще блесна пред шефа........

Нивата е 1,7 да, Пълен инжекцион върху двигател от 1964 година...

Коментар

Ще се справите...
                        От мен последно наздраве и лека (3-4.03 наближава и си иска своето-баси лудото темпо наложих)
                        До утре!
                        Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Коле ... оправяш ли се с руския?
                          Ако Да .... чети тук страница 11 от темата, а и цялата ....

Коментар

ааа наздраве на всички и много поздрави -- гледам че вече се мъчите дасе празните и то във тая дълга нива 1 и 7 малии голяма гонкаа

boko
                            Jeeep---KIA
                            https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

Благодаря Румба, прочетох, и почти разбрах какво пишат руснаците.Утре ако има време ще се опитам да разглобя един компенсатор, и да видя за какво става въпрос.
                              Ама почти със сигурност са ударени клапаните. Все сначале дет са вика...

Наздраве. И на Боко наздраве. Нивата е къса...

Коментар

Я да седна да Ви видя малко! .....Наздраве Компания!
                                Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X