Наздравте бре! Може ли да забравя да си заредя аптечката (да се чете "хладилника").... Само някакъв пелин, ама сладък, та горчи! Не мойто вино това! Тъкмо го зарязвам- ще пия рАкия!... Пак греда! Бе, то пари за рАкия немала жИната, яйца и кашкавал ми купила.... Баси сушата, ама... Наздраве де!
Ами днес две девойки се скараха за мен, една вика на другата:
- Ти го вземи!
Другата и отговаря:
-Не, ти го вземи!
И стигнаха до бой с подхвърляне и скубане под мишниците!
Та сега малко съм се кротнал с палатките!
Ама до утре де!
Днес като ходихме да прибираме детето от детска ни спряха, че караме без фарове и ни написаха фиш за 20 лв.
То беше голям смях, Дани днес кафето си забрави, ключовете, абе вятър го вееше и като ни спряха ченгетата му викам, ето пак караш без фарове!
Разсеяност, ама сигурно и ЕГН- то си дава отражение!
Та да го полеем, какво друго ни остава! Наздраве на Емо, Колето, Марти, Янитка, Сашко, Руменчо, edoors, и на всички, които ще влязат тази вечер в Бара!
Не се казва така! Казва се "ИН 3" ви казва наздраве! Ще требе да вкараме ISO и тука!
Наздраве на реквизита!
Много добре съм запознат със системите по качеството...До сега съм преживял 9 одита по ISO 9001-2000 и един по ISO 9001-2008
Затова карам жената да пие първа(според Инструкцията за входящ контрол ТИ.7.5-О1).Ако до 24 часа и няма нищо,пия аз.
Много добре съм запознат със системите по качеството...До сега съм преживял 9 одита по ISO 9001-2000 и един по ISO 9001-2008
Затова карам жената да пие първа(според Инструкцията за входящ контрол ТИ.7.5-О1).Ако до 24 часа и няма нищо,пия аз.
А наздраве!
Значи ме водиш с два! Аз едвам се отървах да не се изуча за Вътрешен одитор! А имаш ли писана процедура как се действа, ако не издържи входящия контрол?
Наздраве на Емо, Колето, Марти, Янитка, Сашко, Руменчо, edoors, и на всички, които ще влязат тази вечер в Бара!
Само на мене мяма "Наздраве", ама кво ми пука. А наздравееее.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Коментар