Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
    Саше, аз набарах един човек, който прави суджук конско и телешко и си купих 10 кила пробно. Е, няма такъв суджук, честно. Всички дето взеха лиценз да правят горнооряховски суджук са на светлинни години от него! Наздраве!
    завидех ти благородно значи , обаче те тва според мен е за теЖко винце .... да обръшем лигите ...да преглътнем знаЧи ...всеки с мезета рийш ли...наздарове!!
    глупак е този , на който могат да разчитат всички , а той си мисли ,че може да разчита на някой
    ubuntu - linux happy user

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
      Е Тишо, прати по Еконт да проб'аме и ние, простосмъртните

Наздраве!
      Виве, прави списък, пиши и мен!!!
      Това съвсем сериозно!

Наздраве!
      Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Тишо, завиждам ти! Де да моеше и аз такова месце да набарам...
        Мислех да купувам месо и да си играя да си правя сам, ама конско пак няма откъде. То и магарешко става, де...
        Абе, квото стане.
        Иначе и аз уважавам повече телешкия съжучец...
        А, наздраве!
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
          Тишо, завиждам ти! Де да моеше и аз такова месце да набарам...
          Мислех да купувам месо и да си играя да си правя сам, ама конско пак няма откъде. То и магарешко става, де...
          Абе, квото стане.
          Иначе и аз уважавам повече телешкия съжучец...
          А, наздраве!
          Магарешкото само е по-тъмно. Тука има доста хора, които правят суджук, но тия дето правят конски са малко. Пробвах от няколко майстора, и този вече е без пропуски. Вземахме с племенника 20 кила и ги делнахме. Аз от малък съм фен на конското. Наздраве!

Коментар

Ех...то и аз съм фен на конското, ама пусто няма откъде.
            В Италия правех кифтаци от конско, телешко и свинско. Малеее...
            Все мен ме пазареха да правя кифтетата, 'га се събирахме.
            Ама, там поне имаше по магазините. Верно скъпо е, ама кеф цена нема. Имаше и конска каймъ...

Та така.
            Ама то тука какво ли има, освен дупета, колбаси от дупета...
            На моменти трудно схващам причината.
            Абе, сложи да има от всичко, пък все ще се намерят мераклии...

Абе, ние да сме живи и здрави!
            А, наздраве!
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Аз спрях пиенето и няма да ви казвам Наздраве, но да знаете, че съм си тук!
              Само компоти пия, откровено ще поспамя, ама кажете лек за тая кашлица и сополи, че вече над месец ме мъчи и ми писна!
              Тишо, душа кажи някой лек!
              Емо наздраве, радвам се, че тази вечер си сред нас!
              И на всички Баровки и Баровци приятно пиене и добър апетит!
              Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
              Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                Саше, аз набарах един човек, който прави суджук конско и телешко и си купих 10 кила пробно. Е, няма такъв суджук, честно. Всички дето взеха лиценз да правят горнооряховски суджук са на светлинни години от него! Наздраве!
                Ще постнеш ли адреса(където се съхранява това имане),или требе да ти идвам на крака!?

Умрем за такова мезе! Обещавам че ще умирам вкъщи!

НАЗДРАВЕ на целото бар!
                088пет722пет99
                http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
                  Само компоти пия, откровено ще поспамя, ама кажете лек за тая кашлица и сополи, че вече над месец ме мъчи и ми писна!
                  ехееее добра ти вечер..... подсили компота с нещо загряващо сиромашката душа ...Наздраве!!!
                  глупак е този , на който могат да разчитат всички , а той си мисли ,че може да разчита на някой

Коментар

Наздраве! Аз скромно си цокам винце с шпек и.... Май,май изядох сандвичите за утре.
                    Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от ems zola Преглед на мнение
                      ехееее добра ти вечер..... подсили компота с нещо загряващо сиромашката душа ...Наздраве!!!
                      Няма вино, а от ракията ми пада кръвното, то горкото я стигне 90 горна, я не, по-добре трезва, но жива, нали?
                      Вие си пийте!
                      И без да съм пила си срязох пръст на дясната ръка

Заекът - е умен! – каза Пух замислено.
                      - Да, – каза Прасчо. – Заекът - е хитър.
                      - И той има истински Мозък.
                      - Да, – каза Прасчо, – той има истински Мозък.
                      Настана дълго мълчание.
                      - Вероятно, затова – каза накрая Пух –
                      вероятно затова той никога нищо не разбира!

Коментар

Няма вино, а от ракията ми пада кръвното, то горкото я стигне 90 горна, я не, по-добре трезва, но жива, нали?
                        Вие си пийте!
                        И без да съм пила си срязох пръст на дясната ръка

Заекът - е умен! – каза Пух замислено.
                        - Да, – каза Прасчо. – Заекът - е хитър.
                        - И той има истински Мозък.
                        - Да, – каза Прасчо, – той има истински Мозък.
                        Настана дълго мълчание.
                        - Вероятно, затова – каза накрая Пух –
                        вероятно затова той никога нищо не разбира!
                        ти се радвай на такова кръвно .все ще се намери някой да ти го вдигне ....... две ръчички бог ми даде да се чешам.....

Коментар

То това е кръвно на мъртвец, не се шегувай, понякога губя съзнание, кардиолога ме прати при ендокринолог, а тя ми викна, че съм за психиатър, аз това си го знам, но не искам да ме променят с лекарства!
                          Компота от череши беше гарниран с някакво бело червейче, видях го, но... реших, че съдбата е решила да го изпия
                          Вие си пийте, пийте си!

Коментар

Наздраве момчета и момичета
                            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

знам какво е без майтап с ниско кръвно и голяма кръвозагуба имах преди време проблем с вестибуларния апарат- одим кат пил без турил и капка .... айде да не си говорим за болешки ,че станахме кат пенсии..... мори го ти вируса ,а не той теб

Коментар

Ами да си ми наблизо щях да ти донеса. Аз не допускам да имам такива работи изобщо, защото с моите болести направо ме убиват. Затова ползвам един гел, което сестра ми праща от щатите - мента и камфор, нещо от рода -
                                http://www.amazon.com/Therapeutic-Mi.../dp/B000GG83OS
                                Мажа гърди, врат и нос, и до няколко часа всичко отшумява. Загрява мигновено и не пресича възпалението. Ако минавате насам ще ти подаря една кутия.

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                                Ще постнеш ли адреса(където се съхранява това имане),или требе да ти идвам на крака!?

Умрем за такова мезе! Обещавам че ще умирам вкъщи!

НАЗДРАВЕ на целото бар!
                                Не го знам. Макар да познавам майстора, всъщност племенника ми го уреди. Освен това той работи само със собствени продукти и не знам кога пак ще коли. Той самият звъни да вземе поръчката когато е готов с животните.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X