Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Пък да не мислиш, че ще ги отварям часовниците..

Наздраве на Гришата и на всички други. Радвам, се, че има нови мераклии за пияндета
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Пък да не мислиш, че ще ги отварям часовниците..

Наздраве на Гришата и на всички други. Радвам, се, че има нови мераклии за пияндета
      Наздраве!
      Ама освен мерак си требе и тумбак...таз вечер ще разпускам по метода на trajal
      от една друга тема...до дупка!

Установих, че работата пречи на пиенето, ама пусто не съм шоп, тъй че НАЗДРАВЕ.
      Последно редактирано от Гриша; 11-12-11, 17:52. Причина: Клаватурата шава
      Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Наздраве и от мен на цялото бар!
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

И аз викам наздраве
          Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Наздраве на компанията и от мен!
            Снощи попийнах повечко и днес май не ми влиза добре първото,но второто ще си дойде на място!
            Ми хай де наздраве!
            Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Тишо, къде ми е музиката?
              Наздраве на всички!
              Който пие, зло не мисли!
              Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
              Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Мен днес шефа ме скъса от работа, ама не мой го напцувам. За това ще го черпя едно за сега. Наздраве!
                Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Генчев, що да не можеш бе? Аз знаеш ли колко пъти съм се псувал?
                  А ти ако се напсуваш сам, и си отговориш, па да направиш скандал между шеф и работник ще си голяма атракция в Севлиево...
                  И току-виж поръчките на шефа ти се увеличили, а оттам и твоята заплата

Наздраве.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
                    ....
                    Който пие, зло не мисли!
                    А мен какви мисли са ме налегнали: "В тъги, в неволи младост минува. Кръвта се ядно в жили вълнува..."

Останалото на живо.

Погледа е светъл и...
                    ...наздраве!

Коментар

Аз докато се изпиша, Кольо и didogen, к'ва "срамна" сцена са заформили.
                      Наздрави!

Коментар

Коле още скандал не съм си вдигал и добре, че не съм. Само един път се глобих 10 лв., но ми е минавало през акъла и да се уволня. И това сериозно. Ама си се попсувам от време на време. Така де, напомням си, че съм шутка заспала. И все се пада да съм я в банка, а с местен тарикат. Но ги развеселявам. Сигурно щото съм откровен. Ама как да е, наздраве! И на останалите наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                          Аз докато се изпиша, Кольо и didogen, к'ва "срамна" сцена са заформили.
                          Наздрави!
                          Абе Гриша не е срамна, понякога незнаеш какви конфликти се заформят. Но го разбираш след като не си следваш самонарежданията. Макар да е объркващо, е разбираемо от гледна точка на самонаетите.
                          Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
                            Тишо, къде ми е музиката?
                            Наздраве на всички!
                            Който пие, зло не мисли!
                            Е, как къде, ей на я:

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                              Абе Гриша не е срамна, понякога незнаеш какви конфликти се заформят. Но го разбираш след като не си следваш самонарежданията. Макар да е объркващо, е разбираемо от гледна точка на самонаетите.
                              Наздраве!
                              Това имах предвид (подчертаното)!

Минавам на "твърдо".

НАЗДРАВЕ....

Коментар

Това са много сложни менаджерски решения, които са за раздел икономика.А ние сме в бара, така че наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X