Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "Наздраве"
В твоята...какво..., има морков.Първоначално публикуван от Деси Генова Преглед на мнениеАбе и в моята има морков..

.
НаздравеВсичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието...
.
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеПирверзница! Наздраве!
Жоре, има морков и половина, ама "оня" оранжевия..... Иначе да не съм будала да хабя матр'яла....Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеВ твоята...какво..., има морков.

.
Наздраве
Наздраве ВИ!
Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....
Коментар
-
Наздраве. тогава.
.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
.
0887770735
Коментар
-
Баси кво подсъзнание имате...
Човек да не ви каже една дума, и започвате.
После аз съм бил нерез, айде сега...
Да се похваля, че днес си завърших есенната офанзива по земеделието. Всичко ми е засято, изорано, ако иска може да започва да вали.
Как да не се начерпи човек по повода?
Наздраве вече с вино.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Е, па аз съм почнал в 16ч. А ти тепърва идваш. Наздраве.Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение.Ама а на бас че първи ше окапете..Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
.
0887770735
Коментар
-
Наздраве,Саше!Аз кво да ти кажа,лягам си по първи петли,ставам по втори...А наздраве!Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеНаздраве, Деси, Коле, Жоре!
Марто, аз къмто 11-11 и нещо окапвам, че сутрин се надигам рано. Втори се надигам още, де
.
Иначе и я моем да си кръкам по нощИте.

А, наздраве!
Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Сватко, я ти се друсай по цял ден в трактора, и му слушай 9-10 часа алармата, па да те видя кога ще окапеш. Особено като пиеш няколко пиенета.
Ко искаш утре ще ти звънна докато трактора-людоед работи на тихи обороти да чуеш колко е шумно. А представи си на почти максимални
А сега си представи 8 часа(минимум) в тази обстановка.
Мисля, че имам оправдание за ранното окапване.
Наздраве докато не съм окапал.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Я елате да ви раздам стартовите номера, че се очертава републиканско по окапване. Не може да ме впечатлите (имам сериозна приятелка и няма да вържа), за това се спрете.Наздраве!Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 15 потребители онлайн. 0 потребители и 15 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар