Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Голям зор с този ремонт... Понеже съборих мивката, сега ролята на кухня се играе от банята... Човек не може да се изкъпе спокойно.
Ще вечеряме пържени кебапчета, абе изобщо гадно е да се прави ремонт. Дано да приключа по-скоро...
Наздраве и от мене! Таз вечер съм с една обувка, щот не съм догледал, че свършва пукницата (или някой ми помага тайно..). Та имаше 132 г в едно шише и ги разделихме с жената в съотношение 1:0,32 ....
Днес по обяд си купих една пластмаса бира, и я сложих в камерата на хладилника. Уж да изстине добре до вечеря.
Фал мамка му... половината бира замръзнала, едвам успявам да си напълня чашата. И тя пълна с мини айсберги, та се налага да цедя бирата между зъбите...
Ама ще я изпия, нали съм инат...
Наздраве на всички.
Тигре, след понеделник ще ти звънна да ми дойдеш на гости. Ще има къде да спинкаш, и най-важното,: Ще има начин да си пийнем. Дет сА вика, да врътнеме едно барбекю.
Ще се обадя и на Марто, Вили, Вратаря и др. Па дано се съберем.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Питието определя съзнанието....
0887770735
Тя така се пресича бе, Коле!
Съвсем сериозно. Губи и се вкуса.
Тц, легенда...
Нищо не и се губи, ако е затворена. Замразявал съм до степен "камък" и после като се стопли до нормална температура си е същата бира. Е, може би газировката малко намалява, но аз по принцип харесвам по-слабо газирана бира. Е, стига да не е съвсем разгазирана,ч е тогава е гадна... Но сега случая не е такъв.
Докато пиша айсбергчетата се разтопили, и сега пия добре изстудена бира, с пържени кебапчета. Стават...
Коментар