Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Барманката е страхотна, бирата кой знае, обаче аз съм в тежък и неописуем траур... Днес всички знамена пред общината са спуснати наполовина, а целия град скърби неутешим... Щраусът Чоко, който избяга преди седмица от стопанина си и прослави града из целия свят почина! Докато е бил в азил погълнал острие от нож и за нещастие то пробило стомаха му. За да не се мъчи животинката стопанинът му я рязнал през кръста и и я направил на буркани. Около 30 кила долу-горе щраусови пържолки.

Затуй съм умъчнен и не ми се отваря глътка. Ако някой знае телефона на барманката с бирата от по-горе, моля, нека ми го даде да й звънна, па белким тя се навие да ме утеши с тия нейни прекрасни.............очи... В които с удоволствие бих се заровил като....... свиня в тикви(не като щраус). Дори бих погрухтял малко от кеф...

Наздраве! И отлейте капка на земята за бог да прости...

Последната снимка на Чоко:

Последно редактирано от Тихомир; 05-08-11, 16:02.

Коментар

Дааа, жалко за Чоко
      Щраусът Чоки стана на пържоли

Наздраве на почналите и започващите

Коментар

хм. Жалко за пилето.

От друга страна, барманката, ...? Жулието, тия скули и нос много приличат на твоите, а останалото все едно е грим. Познаваш ли я?

Коментар

Нещо много се умълчахте. Хайде да ви раздвижа с една моя любима песен като за петък вечер.

Наздраве!

Коментар

Наздраве и от мене! И аз скърбя- ни един от тези бурГани няма да е за тавата между мене и брат ми.... Мъкааа! Но пък довечера отивам при тати и мама. Може да не е щраусова чорбицата, ама ще е от домашно пиле/кокошле!
            А за телефона на барманката може да питате Жоро-Траяла! Почти ми се стори , че е той отзад, на първа линия....
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
              А за телефона на барманката може да питате Жоро-Траяла! Почти ми се стори , че е той отзад, на първа линия....
              Аз на такива с хубави ...очи.. им стоя отпред.
              Ама като гледам вече пийвате. А аз се мотая и плацикам в басейна Ми.
              Веднага отивам в оранжерията Ми, да набера от доматите Си. И да нарежа салатата Ми.
              На започналите, наздраве.
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              -----------------------------------------------
              Питието определя съзнанието....
              0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                Аз на такива с хубави ...очи.. им стоя отпред.
                Ама като гледам вече пийвате. А аз се мотая и плацикам в басейна Ми.
                Веднага отивам в оранжерията Ми, да набера от доматите Си. И да нарежа салатата Ми.
                На започналите, наздраве.
                При мен вали! Така че МИ дреме на шапката МИ, че си в басейна ТИ!
                Наздраве, Жоре!

Коментар

Еее@@л съм му......барманката, Наздраве!

Коментар

Оправете си речника,че ще изгоните гостите-16 жадни душИ се навъртат наоколо.
                    Айде наздраве.
                    Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Че да влязат и да пият!
                      Наздраве!
                      Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                        Еее@@л съм му......барманката,
                        Тишо, недей. Таа е много млада. Че земе да Умре.
                        П.П. А "гостите" се увеличиха на 24бр. Наздраве.
                        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                        Питието определя съзнанието....
                        0887770735

Коментар

Ейййй, за половин час ви оставих и веднага е....те барманката! А сега няма да ме има три дни..... УжасТ!
                          А наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от митре Преглед на мнение
                            Оправете си речника,че ще изгоните гостите-16 жадни душИ се навъртат наоколо.
                            Айде наздраве.
                            Забележките - в детската градина. Тук е за пораснали.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                              Тишо, недей. Таа е много млада. Че земе да Умре.
                              П.П. А "гостите" се увеличиха на 24бр. Наздраве.
                              Е тъй кат кажеш - недей та недей! Ако не съм аз ще е някой друг, Асан не яде ли баница? Наздраве!

Коментар

Абре ей пергиши такива , акцента е върху бирата днеска , а на вас ви потекоха лигите по ...очите на барманката . Ай честито на всички бираджии ! И на Гошо Бирата ( или както там беше , бат`Бойко го знае ))

А аз кат съм старомоден , го подкарвам на домашна ( мойта си ) гроздова и салата от домати и краставици ( от мойте си ) , обилно окъпани със оцет и олио . Наръсил съм и магданоз с риск утре да ме налети махмурлука от него .

.... и понеже продължавам да съм старомоден , ше изчакам Ники Бочев (ако влезе по-късно ) да пусне на смяна по- .... зрелите барманки , че тая ше я смачкам като прасе домат

Наздраве !
                                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X