От: Бар "Наздраве"
Барманката е страхотна, бирата кой знае, обаче аз съм в тежък и неописуем траур... Днес всички знамена пред общината са спуснати наполовина, а целия град скърби неутешим... Щраусът Чоко, който избяга преди седмица от стопанина си и прослави града из целия свят почина!
Докато е бил в азил погълнал острие от нож и за нещастие то пробило стомаха му. За да не се мъчи животинката стопанинът му я рязнал през кръста и и я направил на буркани. Около 30 кила долу-горе щраусови пържолки. 
Затуй съм умъчнен и не ми се отваря глътка.
Ако някой знае телефона на барманката с бирата от по-горе, моля, нека ми го даде да й звънна, па белким тя се навие да ме утеши с тия нейни прекрасни.............очи...
В които с удоволствие бих се заровил като....... свиня в тикви(не като щраус). Дори бих погрухтял малко от кеф...
Наздраве! И отлейте капка на земята за бог да прости...
Последната снимка на Чоко:
Барманката е страхотна, бирата кой знае, обаче аз съм в тежък и неописуем траур... Днес всички знамена пред общината са спуснати наполовина, а целия град скърби неутешим... Щраусът Чоко, който избяга преди седмица от стопанина си и прослави града из целия свят почина!

Затуй съм умъчнен и не ми се отваря глътка.

Наздраве! И отлейте капка на земята за бог да прости...
Последната снимка на Чоко:

Коментар