Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Привет!
    Лошото при моята работа, че не става да лежиш...щото после не се знае колко години ша ти дадът...
    Я най добре да работим като хората и да се забавляваме през свободното си време както ние си знаем...
    Наздравичката и от мен...
    Аз май взех да здавам багажа...
    Допивам си ичкията и само да се добера до кревата...
    Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
    .................................................................................................
    Е. Абу

Коментар

Добър вечер,трезвенници, и наздраве

Коментар

Наздраве. Пак дамата отвори кръчмата. Требва да се стегнеме малко. Аз,например,понеже съм сам тая вечер и няма кой да ми нареже зеле, взех, че си изпържих месце и отгоре настъргах синьо сирене. Само се чудя защо като си правих изследвания докторката каза,че съм вдигнал холестероло. Чудна работа..
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        -----------------------------------------------
        0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
          Наздраве. Пак дамата отвори кръчмата. Требва да се стегнеме малко. Аз,например,понеже съм сам тая вечер и няма кой да ми нареже зеле, взех, че си изпържих месце и отгоре настъргах синьо сирене. Само се чудя защо като си правих изследвания докторката каза,че съм вдигнал холестероло. Чудна работа..
          Благодаря...... приятелче,е то ако не сме ние жените........ знам ли а наздраве забравих да ви кажа,и по малко със пърженото месце- а бе я като мене- вегетарианка

Коментар

Пак е празно,е, лека вечер на всички

Коментар

Ааа, не е, ние надникваме от време навреме, да ви проверим
              Я хайде наздраве!

До кога пият жените математички - до безкрайност.
              До кога пият жените химички - до загуба на реакция.
              До кога пият жените медички - до загуба на пулс.
              Да пием за жените физички, които пият до загуба на съпротивление!

ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Ооо, Фани, наздраве.

Коментар

Добра вчеер на всикчи. Вижте кво намерих у нето преди да сте злОупотребили.

Тест за хомосапиенс

Автор: чoвekoлerлoxpaнoдeн (интригант)
                  Публикувано 24.09.03 23:00

Зантее ли че кгоато чтеете нисапаното, вжано е пръвтаа и поледсанта бквуа от дмаута да бдаът на мсятото си. Мжетое да рзбъракате мстеата на оастнаилте бвуки и все пак нпиасатноо ще прдъолажва да се чтее с лкоета. Твоа ивда да пкаоже че вскичтоо твоа вемре котео сте попрлеили в уилчище е нпразано, доасттънчо е блио да ви начуат да слгатае на мстяото им бутквие от наалчото и каря на вяска дмуа кяото пиеште. Приичнтаа е в нчиана по котйо виашят мъозк оработбва ирнфоцмаията. Ткаа уяспвате да преочттее нааписното джае кгаото нтио енда дмуа не е изиспана пвраинло.

Пропуснал е да каже НАЗДРАВЕ.
                  А наздраве.
                  Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                    Зантее ли че кгоато чтеете нисапаното, вжано е пръвтаа и поледсанта бквуа от дмаута да бдаът на мсятото си. Мжетое да рзбъракате мстеата на оастнаилте бвуки и все пак нпиасатноо ще прдъолажва да се чтее с лкоета. Твоа ивда да пкаоже че вскичтоо твоа вемре котео сте попрлеили в уилчище е нпразано, доасттънчо е блио да ви начуат да слгатае на мстяото им бутквие от наалчото и каря на вяска дмуа кяото пиеште. Приичнтаа е в нчиана по котйо виашят мъозк оработбва ирнфоцмаията. Ткаа уяспвате да преочттее нааписното джае кгаото нтио енда дмуа не е изиспана пвраинло.

А наздраве.
                    След найстото наздраве, това го владея и говоримо
                    Daddy's girl! Always & Forever!
                    Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

ГледАх,гледАх,па си налях и туканка...
                      зер неизвинените не трупали рейтинг...
                      жалко/верно/,че нашите герои от похода до с.Мечка не им стигна времето да минат през РусИ-какви наздравици щяха да фърчат през моя и на полуновобранката лаптопи...мечти,но от тия дето се сбъдват!
                      Наздраве на всички,но тая вечер с приоритет от моя страна към сърцатите хора от похода до селото.Верно ще си спретна дифа до седмица и няма само да чета като пукал как авангарда на форума за пореден път доказа,че искаш ли-можеш,ако не-търсиш причини/то към днешна дата и аз съм в кюпа/.
                      ...дано съм в грешка,ама изчитайки и преглеждайки всичко,до тая дестинация това няма да е последното разхождане...ще взема своевременни мерки да не съм дефицит при следващи такива стойностни и достойни прояви!!!
                      НАЗДРАВЕ!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                        Ааа, не е, ние надникваме от време навреме, да ви проверим
                        Я хайде наздраве!

До кога пият жените математички - до безкрайност.
                        До кога пият жените химички - до загуба на реакция.
                        До кога пият жените медички - до загуба на пулс.
                        Да пием за жените физички, които пият до загуба на съпротивление!

Аз бих добавила и до промяна в динамичния вискозитет на кръвта.
                        Наздраве!
                        0899 48 65 96

Коментар

Първоначално публикуван от natalli Преглед на мнение
                          Аз бих добавила и до промяна в динамичния вискозитет на кръвта.
                          Наздраве!
                          Здравей, Нати,е ако си си сипала нещо като винце-наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнение
                            Здравей, Нати,е ако си си сипала нещо като винце-наздраве
                            Привет, не съм си сипала винце а една академична ракия.
                            Наздраве!
                            0899 48 65 96

Коментар

Първоначално публикуван от natalli Преглед на мнение
                              Привет, не съм си сипала винце а една академична ракия.
                              Наздраве!

Коментар

Наздаровдя таварищи
                                Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
                                На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
                                Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 26 потребители онлайн. 0 потребители и 26 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X