Живи и здрави сме. Децата легнаха, сега и майките били хора. Иначе занимаваме се с обичайните неща. Записвания в първи клас. Организация за гледане през лятото. Вие как сте? И най- важното наздраве!
Айде в петък вечер в Нова Черна. Ще има поне двама от бара...
Наздраве. Кажи и на Миро.
Ако и тази седмица свата не се появи да каже наздраве ще го изключим от бара окончателно... И само яко черпене(ама наживо) може да го върне обратно...
Коле, къде е това Нова Черна?! А и в събота ще съм абитуриентка след 25 години, присъствието е задължително. На всичкото отгоре ме пуснаха САМА! Как се пропуска такова нещо?! ДСССССССССССНТТТТТТТТТТТТТТТТТТТТ....това ти го праща котарака
И Миро ви казва "наздраве" !
Живи и здрави сме. Децата легнаха, сега и майките били хора. Иначе занимаваме се с обичайните неща. Записвания в първи клас. Организация за гледане през лятото. Вие как сте? И най- важното наздраве!
Добре сме и ние, благодаря!
Наздраве, банда!
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Цвете, извинена си. Такива срещи си правим пред две-три години, и винаги ми е било кеф.
Па и щом ще си сама...
Кажи на котарака, че и аз му мисля същото. И, че знам за оная рижавата котка, дето я оножда преди два три месеца, а пред махалата се правеше, че не е...
Ма ще се видим ние с него наживо, и ще стане една... Котешко още не съм ял, но...
Цвете, извинена си. Такива срещи си правим пред две-три години, и винаги ми е било кеф.
Па и щом ще си сама...
Кажи на котарака, че и аз му мисля същото. И, че знам за оная рижавата котка, дето я оножда преди два три месеца, а пред махалата се правеше, че не е...
Ма ще се видим ние с него наживо, и ще стане една... Котешко още не съм ял, но...
Наздраве.
Ей ти я закуската, Коле
Тази година събора май пак ще е на морето, там със сигурност ще се видим пак
Наздраве!
Я кажи нещо за събора, че официално няма никаква информация, а след миналогодишните ми недоволства не смея да попитам публично, че ще ме накарат да организирам аз поредния събор...
Я кажи нещо за събора, че официално няма никаква информация, а след миналогодишните ми недоволства не смея да попитам публично, че ще ме накарат да организирам аз поредния събор...
Наздраве.
Официална информация няма, рано е. Но Венци Петров каза, че всички искат пак на морето...явно е било много хубаво А данО !
Наздраве!
Ми убаво си беше в Приморско. Кеф ти гора, кеф ти море, много джипове, много хора, повечето добронамерени, голяма тундра, а наблизо има и хотели за любителите на комфорта... Ако пак е там-супер.
Айде последно наздраве от мен, че утре ме чакат няколко десетки метра заварки.
Правим бронирана шатра за Кадафи, че досегашната му от плат не може да го пази от бомбите...
Коментар