Наздраве,пиянища!! Само да сте казали че съм спамер(Кольооооо)!! Онзи ден бях на събор на кемперджийте.Ходих да разгледам и пивоварната в Стара Загора!Познайте..............жива бира!! Баси кефа! След това продължих на наливна!! Направих се......труден за рисуване! Ама за тази година-толкова!
п.п Сетих се,че един приятел казваше-От свинята лебед не става! Защо ли??
През почивните дни ходихме на Събор в Хасково. На връщане, се отбихме за кратко в Първомай, където успяхме да се видим на живо с Ели в да го наречем вече "форумния" ресторант Хипноза (Кольо го знае ). Заведението впечатлява с добра хигиена, усмихнат персонал, вкусни салати и аламинути и ... огромен аквариум, пълен с декоративни рибки.
Ето няколко снимки. Наздраве, Ели, някой друг път ще има повече време за истинско вдигане на наздравици.
С тази салатка се сетих за един (не точно конкретен, но членуващ в "Бар наздраве"). Та отива той в едно ресторантче като това и поръчва - Една шопска салата, една малка ракия и една малка чинийка. Носи келнера поръчката, нашият взима маслината отделя я в малката чинийка изяжда салатката с ракията, и поръчва пак същото пак отделя маслината в малката чинийка ....... Ситуацията се повтаря много пъти, и келнера решил да попита:
- Какво правиш
- Аааа, нищо особено, жена ми ме изпрати за 100gr маслини
Коментар