От: Бар "Наздраве"
Грух!Наздраве!
Грух!Наздраве!
готвя си за собствен кеф!
Останаха много яйца и се правят с ориз, домати и маслини, пресен лук и джоджен на фурна сега...не че има кой да ги яде...ама аз да си сготвя..мама така ме научи! Всеки ден - нова манджа! Ай Наздраве!


Бриджит Бардо рЕпа да яде

готвя си за собствен кеф!
Останаха много яйца и се правят с ориз, домати и маслини, пресен лук и джоджен на фурна сега...не че има кой да ги яде...ама аз да си сготвя..мама така ме научи! Всеки ден - нова манджа! Ай Наздраве!
Наздраве
нали съм израснал с Пловдивски манджи сега трудно ми угаждатТук са 28 потребители онлайн. 0 потребители и 28 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар