Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от kameloot Преглед на мнениеНАЗДРАВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,СТЕФКООО,имали достатъчно мезееи за менее
Коментар
-
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеЕстествено,че има!И разни други благинки се намират - разнообразни мезета де!....Наздраве!
Коментар
-
Добър вечер и от мен ! Каберне със суджук ... класическа комбинация ... макар че утре в 6 требва да ставам - предстоят ми 2 дни по горите - ше има екстрем драйвинг по калищаците , ма професията преди всичко ... А да си призная : най мноо мразя буденето в "аграрните" часове.Та сега ш е пробвам скромно една кана ... за съпричастност към бара
Наздраве !Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеДобър вечер и от мен ! Каберне със суджук ... класическа комбинация ... макар че утре в 6 требва да ставам - предстоят ми 2 дни по горите - ше има екстрем драйвинг по калищаците , ма професията преди всичко ... А да си призная : най мноо мразя буденето в "аграрните" часове.Та сега ш е пробвам скромно една кана ... за съпричастност към бара
Наздраве !
Коментар
-
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеКолега,то на един крак не се седи - кана де!?Я цапни още една за по сигурно - пък утре си е за утре!Наздраве!
Наздраве !Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеДобър вечер и от мен! След снощи съм.... да кажем не много добреВъв връзка с това съм на чешмяна вода. НАЗДРАВЕ
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеНаздраве на всички присъстващи!....Аз,кво да кажа.....тънка ракийка с дебело мезенце.А Вие?...Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение,,Гола'' биричка...Криза е
Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеБа,аз си мислех че съм най-зле...Daddy's girl! Always & Forever!
Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!
Коментар
-
Ма тва ако не е най- посещаваната тема във форума... та на !! И утре сички от тука- директно на офроуд. Барабар с мене и Берлингото, щото няма да сме за пътищата.Забравих да кажа- НАЗДРАВЕ
Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнениеИ на мен "хич" не ми се пие, ма щом сте казали......Наздраве.
досега само две меркиТоплата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнениеМа тва ако не е най- посещаваната тема във форума... та на !! И утре сички от тука- директно на офроуд. Барабар с мене и Берлингото, щото няма да сме за пътищата.Забравих да кажа- НАЗДРАВЕ
Наздраве,сетил се някой да каже на всички това,айде лека вечер офроудърииии
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнениеАха , понеже ние сме казали ... Бреййй , тебе пък едвам те навихмеНаздраве.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар