Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Най- сетне и аз да се добера до нет. Много се бях затъжила за вас, но поне се видяхме с Колето вчера. Изкарахме супер почивка със страхотен завършек снощи. Старозагорската група направи страхотен купон и всеки който го пропусна може много да съжелява. Коле, съжалявам за случката, но важното е да сте здрави. Останалото се оправя. Наздраве на всички!
    Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Наздраве на всички!
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Пак сте оредели. Така е - след малко е понеделник.
        Наздраве по тоя случай!
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
          Пак сте оредели. Така е - след малко е понеделник.
          Наздраве по тоя случай!
          Наздраве,Божич!Няма такова нещо!ЧЕстит пондрелник!
          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Народа се събира около пиячката. Ами то друго не остана.
            Наздраве!
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Хайде, едно късно наздраве и от мен, че ми е време вече за почивка преди новата работна седмица.

ПП. Марто, благодаря за комплимента за нашата домашнярка.
              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
                Хайде, едно късно наздраве и от мен, че ми е време вече за почивка преди новата работна седмица.

ПП. Марто, благодаря за комплимента за нашата домашнярка.
                Ники,не е комплимент,не е намек...Истина е!Върви ли Пижо?Да знаеш,всеки път като казвах наздраве,благослявях!Та наздраве!
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                  Върви ли Пижо?Да знаеш,всеки път като казвах наздраве,благослявях!Та наздраве!
                  Върви, даже напоследък, повече с него бръмчим насам-натам. Уж - зима, пък на Джийп-а даже и зимните гуми не съм му слагал все още. Като няма сняг - не виждам смисъл да го "обувам" с руските гуми, с които ще даде около 2 литра повишение на разхода.
                  Наздраве и успешна нова седмица, Марто.
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Наздраве и лека.
                    878511557

Коментар

Да ви сложа две-три снимки от купона в хотел "Терма" в с. Ягода:
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1290045 (Medium).JPG
Прегледи:1
Размер:82.4 КБ
ID:5249246

Име:P1290043 (Medium).JPG
Размер:64.8 КБ
ID:5249247

Име:P1290046 (Medium).JPG
Размер:81.7 КБ
ID:5249245
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        За този таралясник е сигурно-той вече е изминал последните си метри. Следва детерминиране.
                        Знам, че нейде ме чака една мома англичанка, но още не знам коя е.
                        Благодаря на досегашната жипка за подарените приятни моменти, но няма как-всичко си има край.

Отплеснахме се...
                        Наздраве.
                        Коле, що стана бре?
                        Иначе купона изглежда е минал добре.

Коментар

Копирам това от подфорума на сузуки:

Който беше в Стара Загора сигурно знае, че счупиш дясното каре. Като кога ли...
                          Това както и да е-свикнал съм. По-лошото е, че се скъса и тръбата(част от рамата) към която се захваща А-рамото. Вследствие ролята на рамото започва частично да се изпълнява от кардана. В неделята след купона вечерта отидох до сервиза на теф4о, там позакърпихме положението-заварихме и укрепихме тръбата за да мога да се прибера до Шумен. Не се заиграх по-сериозно, защото още тогава бях решил, че тази машина си е изпяла песента, и ще я бракувам..
                          След неделния траял си тръгнах. За най-кратко реших да мина през Сливен-Ичера, и на един завой вече на спускането се чу едно изпукване, и витарата отново започна да захожда наляво-надясно като ударен самолет. Ясно-заварките не удържаха, и тръбата пак е свободна да си ходи накъдето иска. Понеже бях насред балкана реших, че ще карам така, пък докъдето стигна.
                          На няколко километра от Котел тръбата се откъсна и от другата страна на рамата, и вече стана почти невъзможно да се кара-всичкото натоварване се поема от кардана. Добре, че си нося колан и тресчотка, с колана вързах тръбата с А-рамото, направих процеп в дъното на купето, и прокарах колана вътре. С тресчотката стегнах колана, и така вече моце долу-горе да се кара.
                          След още няколко завоя спирачният педал потъна-вследствие свободното мърдане на тръбата се скъсала спирачна тръбичка, и течността си излиза свободно навън. Пробвах да стисна с клещите тръбичката за да я затворя, и след наливането на течност в казанчето да имам поне предни спирачки, но не се получи. Пак реших да се придвижвам бавно напред. Между другото вече мръкна, и карането с разбито задно окачване и без спирачки си беше малък кошмар. ПО надолнищата се спусках на втора, по равното или леко надолнище-на трета. През всичкото време кардана силно тресе, но нали целта ми е само да се прибера-не го жалех. Е, накрая на 300 метра преди да си стигна в къщи кардана просто падна на земята. Добре,ч е имам жокер-дойде Данчо с една вектра и ме издърпа до гаража. Беше може би девет вечерта.

Коментар

Терминаторска работа....Биваше да се обадиш от некое село да дойда с камиончето да те качим и да се прибереш спокойно.Добре че всичко е минало ОК
                            Наздрав с една биричка за Ваше здраве ,че сте се прибрали живи и здрави
                            RAV 4
                            F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                              ....Биваше да се обадиш от некое село да дойда с камиончето да те качим и да се прибереш спокойно.Добре че всичко е минало ОК
                              То това ми мина през акъла, но за днес-ако трябваше да оставя жипа някъде по пътя, и да се приберем с лапето с друга кола. Но слава богу се прибрахме благополучно.

Коментар

Днес нещо май не ви се пие.Да взема да ви рекна наздраве белкем се престрашите.
                                Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X