Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "Наздраве"
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Бар "Наздраве"
Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнениеИма бре даже стигнахме до консенсус,имам половин година безплатен нет и обещание че ако прекъсне ще имам още половин годинаDaddy's girl! Always & Forever!
Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеЕеее, Лъчо, ти си ги шашнал беАма това на нищо не прилича,имаше едно време такива игри "Тука има тука нема",та така и моя Нет
Просто трябваше да направя нещо
Коментар
-
Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнениеПостарах се вЕрвай миАма това на нищо не прилича,имаше едно време такива игри "Тука има тука нема",та така и моя Нет
Просто трябваше да направя нещо
Daddy's girl! Always & Forever!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеАз бях питала за неограничено време ИМАНЕ или неограничено време НЯМАНЕ на Интернет се плаща за месец? И след като не ми отговориха, оплаках се на Макса и след не повече от седмица бяхме с нов доставчик
Коментар
-
Първоначално публикуван от asen3 Преглед на мнениеА защо не флирта е хубаво нещо и ти вдига самочуствието .Аз лично харесвам да флиртувам и да го правят с мен .proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеТцтцтцт...... Zorka утвърден участник....... гледам и не вярвамНаздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнениеДа почерпиш майкаDaddy's girl! Always & Forever!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеЦяла вечер това правя......
Коментар
-
Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнениеПфууу пак съм изпусналDaddy's girl! Always & Forever!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнениеКажИ кво пиеш
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 25 потребители онлайн. 0 потребители и 25 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар