Мани го времето, както Станкович каза в другата теме-време като време, нищо му няма. Какво като е паднала градушка? Да не е станало Юни?
Ноември си е, и аз съм си на вино. След ракията разбира се...
Наздраве!
Днес направих една година от влизането си в този форум. Тази една година и всички вие преобърнахте целия ми мироглед. От тук нататък, аз никога няма да спра да пътувам и да се движа във всички възможни, и приятни за мен измерения, защото животът е миг във вечно движещата се Вселена, и аз искам да съм истинска част от нея. Писна ми от години сивота и ежедневно примирение с каквото дал...Господ. Ако ми е дал повечко живот, аз ще съм офроуд до като мога! Поздрав за всички вас, с пожелание - никога не спирайте да се преоткривате!
Дани, с тези покани от толкова много познати, май, за да дойдем към Пловдив, ще трябва да си вземем отпуск от поне 5 дни.
Наздраве.
А защо не, аз вече два пъти вземам НЕПЛАТЕН отпуск, за да съм далеч от панела и бетона, и с приятели! 100 липсващи в заплатата ми кинти са нищо пред 100 години самота, да ме прощава Маркес...
Не си само ти дето вземаш неплатен отпуск за такива неща. Аз за събора също си пуснах два дни неплатен, за състезанието и сбирката след две седмици-също. И за други мероприятия също, да не ги изброявам. Както казваш-няма по-ценно нещо от приятните мигове изживяни с приятели. Майната им на парите.
Наздраве.
Честито, Дани. .
Наистина 100 липсващи лв. са нищо при 2000лв. заплата.. Та да почерпиш ми е думата. Наздраве на теб и на Сички, разбира се.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Коментар