Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от Янита Преглед на мнение
    Момичета и момчета....лека нощ от мен
    Лека и спокойна вечер!
    Р.П.(RFF) 0898677590
    Пътна помощ
    ДЕНОНОЩНО

Коментар

Щом ще се разтурва компанията- лека и от мен.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо
        Щом ще се разтурва компанията- лека и от мен.

Лека Коле!
        Аз продължавам ако има още народ Наздраве!
        Повечето хора говорят за справедливост само когато се отнася до тях и забравят за нея, когато се отнася за други....

Коментар

Лека и аз отивам в талаша наздраве на оставащите.
          Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Да взема да ви рекна едно наздраве ли Приятна вечер на всичките които ще дойдат след мен
            RAV 4
            F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
              Да взема да ви рекна едно наздраве ли Приятна вечер на всичките които ще дойдат след мен
              Наздраве дедо попе и аз да се включа , снощи последен днес от рано
              е хайде наздраве.

Коментар

Наздраве! Мен отново ме уволниха, този път окончателно и се прибрах в Шумен да си почина няколко дни преди да почне семестъра. След малко излизам с колегите да гледаме мача.
                Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                Телефон - в профила!

Коментар

Наздраве Иванье(Ради)
                  Наздраве Косе- последните ще станат първи
                  RAV 4
                  F650GS

Коментар

Наздраве на всички. Аз ще се включа малко по-късно но мисленно ще съм с Вас. И не забравяйте,че колкото по-висок градус ,толкова повече радост !!!

Коментар

Наздраве, група!
                      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Наздраве и от мен!
                        Извинявам се за отсъствието ми тези дни,но ми се наложиха пътувания...
                        Време е да определим кръчмата за сбирката,нали?
                        Лично на мен много ми се искаше да е в механа"Колелата"(името е донякъде офродаджийско!),но днес след работа наминах там-затворено!А и нямаше работно време,управител и т.н.!На стационарен и мобилен телефон,които взех от нет-а никой не отговаря,или "няма връзка с този номер"...
                        Цвета в началото предложи механа "Сите българе заедно"-има ги в нет-а,но мен хич ме няма да препращам линкове(тъй ли им се казваше?).Има жива музика(народна) и става голям купон и олелия до Бога!Но до 24ч. свири музиката и се приемат поръчки-демек до 01ч. може да се остане.Друга кръчма с жива музика,която ми е харесала е "Битбургър" на ул."Ст.Караджа"-свири оркетстър -клубна музика от 22.30ч.-там е до кой-колко изкара!
                        Кажете мнението си и давайте други предложения,че да се прави резервацията!
                        Последно редактирано от mbenz; 16-09-10, 18:32. Причина: правописна грешка
                        много автомати-слаби резултати!

Коментар

Каква салатка съм си нарязал и сипах страхотна гроздова ледено студена като олио се точи и викам да ви рекна едно мощно наздраве дружина.

Коментар

Добра вечер!
                            За купона в "Сите българе заедно" мога да потвърдя, тестван е многократно. Пък и има възможност да си говорим ако сме по в страни. "Колелата" отваря само около коледа...явно да преперат едни парички и след нова година затварят....
                            Третата кръчма не съм я тествала, но работното и време не ме грее особено, нали съм си поспалива...след 1ч вече ще искам да спя...
                            Но нека и другите да споделят предпочитания, впечатления...
                            Наздраве

Коментар

Добър вечер момчета и момиче, каде са другите момичета
                              Наздраве,

Коментар

Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
                                Добър вечер момчета и момиче, каде са другите момичета
                                Наздраве,
                                Всяко момиче отговаря само за себе си. Теб кое точно те вълнува...очевидно е от липсващите
                                Пък и не казваш нищо за сбирката на 25.09...ще идваш ли и колко места да ти запазим?
                                Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X