Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
    Аз съм почти млад бре и почти не съм пишница
    Ама и аз ще си лчгам, че съм на работа, а ми се плаща да спя

НАЗДРАВЕ
    Еми и аз съм от Перник.. но никой не ми плаша да спя.. Един приятел (работи в СОТ) разправя.. "при мен винаги е здраво и заключено.. а колегата, хърка ли хърка"..
    OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Ъ, как не съм надникнал тука?
      Па те , мойте хора - всинца - тук...

Ми наздраве на всички, с удоволствие.

Макар че си изпих аперитива, и бирата после, не пречи за едно позитивно наздраве

Коментар

Айде наздраве!Вени 1 черпи!
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Забравих да кажа за обявата че съм висок,слаб, рус със сини очи. Не пия, пуша, с карти,хазард и такива работи не се занимавам изобщо, жени абсурт правя изключение заради Витарата. Тук във форума има хора които могат да потвърдят.
          Наздраве!
          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
          Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
            Забравих да кажа за обявата че съм висок,слаб, рус със сини очи. Не пия, пуша, с карти,хазард и такива работи не се занимавам изобщо, жени абсурт правя изключение заради Витарата. Тук във форума има хора които могат да потвърдят.
            Наздраве!
            Ти внимавай,че оня нерез свато кара Витара...а както се види той много не подбира...
            Наздраве!
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Наздраве на компанията! Отворих си вече една биричка и понеже мъжо легна с децата да кажа на вас наздраве!
              Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                Ти внимавай,че оня нерез свато кара Витара...а както се види той много не подбира...
                Наздраве!
                Не четеШ внимателно- пише слаба и жена, свата ти не отговаря и на двете. Наздраве!
                Последно редактирано от Тихомир; 13-05-10, 23:12.
                Телефон - в профила!

Коментар

И аз да не пропусна днешната вечер.
                  Наздраве!
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Не четеж внимателно- пише слаба и жема, свата ти не отговаря и на двете. Наздраве!
                    Чета,аз чета...
                    Наздраве!
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Аз от снощи вече алкохол не меша! Наздраве! А за колежките- не ги давам лесно, пия джеймсън или финландия.
                      Аз давам водка с бира
                      Р.П.(RFF) 0898677590
                      Пътна помощ
                      ДЕНОНОЩНО

Коментар

Добра вечер на бандата !
                        От три дни ме е тръшнала една бронхопневмония , та само надничам тук тъжно .
                        Ама понеже имам много време , по цял ден се търкалям по леглото и си цъкам на Лап Топа ( абре що така са го кръстили ?! Все ми навява аналогии за едни действия , зарад които Бил Клинтън замалко да си иде преждевременно от Оралния...пардон ! ...овалния кабинет !
                        ...та цъкайки по темите из форума, попадам на следната :
                        "Носите ли си патлака?" (Той Вълчо все такива ги пуска и после ни чини сеира)
                        Веднага ми дойде отговора на въпроса , ама още в първите постове забелязах , че бат Марто го е казал. То той като мене мисли .
                        ... и си викам : Бре мааму стара , как може да има мъже дет си държат патлака у дома , че и в касата заключен ?! Че защо им е тогава ?! Аз моя си го нося винаги . Даже има адет та се самозарежда . Особено кога види по-засукана ...ъъъъ....цел.
                        А и джапаната си нося . Е , вярно че кат бях на двайсе гърмеше по-често .... ама сега пък като гръмне е яко и като топ .
                        ....а вие бираджии такива , носите ли си патлака ?
                        Айде сипете си по едно за мое здраве , а и за пищовите !
                        ...аз ше се присъединя кат свърша антибиотика .
                        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Наздраве!
                          Само един порок има - ,
                          Ванка, и аз обикновенно съм рус със сини очи, обаче последно време какво ми става незнам
                          Р.П.(RFF) 0898677590
                          Пътна помощ
                          ДЕНОНОЩНО

Коментар

Скоро да оздравееш!И после си взимай капките редовно,че всички болести са от нередовно пиене!Аз за патлаците...веднага го надуших автора-провокатор
                            ЗА ТВОЕ ЗДРАВЕ!
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от RFF Преглед на мнение
                              Аз давам водка с бира
                              Снощи почнах с бира, минах на водка(защото беше Финландия) и след това на ракия защото помислих че е свършила бирата ама се оказа че не е и доизпих бирата. Тоя път поне пих малко 3-4 бири и по 1-2 водки и ракии. Легнах в 4 и нещо и станах в 8 и 30 след 11 часа като се събудих и духом вече ми нямаше нищо.

Първоначално публикуван от RFF Преглед на мнение
                              Само един порок има - ,
                              Ванка, и аз обикновенно съм рус със сини очи, обаче последно време какво ми става незнам
                              Какъв?
                              Наздраве!
                              Телефон - в профила!

Коментар

Наздравеее с колегите сме на водка с кока кола и се стягам за изпитите в събота и неделя

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X