Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Забравих да честитя на Гената-Да си жив и здрав, много любов и щастие, всичко най...

Сега е твой ред да почерпиш...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве за Гената!
      Да е жив и здрав!
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Наздраве за Гената! Жив и Здрав и всяка пролет да се срещаме ,а ако е по-често още по-добре!
        RAV 4
        F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
          Гената - да е жив и здрав. Ама не се мяркал тази вечер - да почерпи.
          Нищо чудно, да е в такава "празнична" обстановка.

Дойдох бе,наздраве на всички и от мен кой с каквото му се пие,да сте живи и здрави.Ееее, де да бях в тази компания Ники,ама айде,че да не види жената какво правя.Благодаря за пожеланията.

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
            Свате,и аз така,бех у едно врачанско село,и на всеко наздраве(там)за вас си мислех!
            Вчера валя, и не можеше да се работи по нивите. Починах си малко, и както се знае още от казармата-когато човек е отпочинал и няма какво да върши започва да мисли за глупости. Е, аз ги свърших. Постегнах малко бъгито след зимата, обадих се на едни приятели които си направиха и те бъги, и се заиграхме на нашия полигон. Все исках да повозя някого, ама те съвсем серизно ми отказваха. Чудя се що?.. И викаха, че още им е мил живота...

Наздраве банда!
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве де! Той от снощи започна да черпи виновника. Аз тази вечер с едно такова се мъча, но доста по-бързо го отворих.Нямам такива нерви като този

Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Вчера валя, и не можеше да се работи по нивите. Починах си малко, и както се знае още от казармата-когато човек е отпочинал и няма какво да върши започва да мисли за глупости. Е, аз ги свърших. Постегнах малко бъгито след зимата, обадих се на едни приятели които си направиха и те бъги, и се заиграхме на нашия полигон. Все исках да повозя някого, ама те съвсем серизно ми отказваха. Чудя се що?.. И викаха, че още им е мил живота...

Наздраве банда!
                Продължавай ти да трошиш зестрите...То и аз се позаиграх с другата зестра,ходих на риба...
                Наздраве!
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Айде за настроение,един поздрав от мен, към всички вас- за настроение

За втората,няма да,ми се карате
                  Последно редактирано от nickbochev; 18-04-10, 22:48. Причина: оформяне на клиповете - вътре в мненето

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                    Айде за настроение,един поздрав от мен, към всички вас- за настроение
                    http://www.youtube.com/watch?v=zvoeeq-BH4w
                    http://www.youtube.com/watch?v=wycuof9FoYc
                    За втората,няма да,ми се карате
                    Да си жив и здрав,всичко най-
                    За твое здраве!
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Да е жив и здрав Гената,първо.
                      Днес ми се разказа играта да чистя едни боклуци и да къртя стари бетони-зер канализация требе за гъбарника.Бе цял ден-на хаспела.Самичък.Накрая ми се явява едно приятелче с половин торба циментец-да забъркам край шахтичката,и ме препира-айде,да идем унас на по ракийка,стига бачкал,аз та знам тебе катн по-мързеливичък...
                      Мхм,взех едно пушено мезенце и айде у тях.Ракийка,2,2,5 и,малко бира и...се прибрах.Ама жабката като се разквака?!Набарах един домашен ликьор на жената от ...мнайста година и сега...нали видите,лепне ми устата...Ама половинка си е,немой да го устая,риийш ли.Хлъц...
                      А наздраве банда,и не почвайте утре,че понеделнишки кара по цяла седмица!
                      Наздраве!

Коментар

Благодаря за прекрасните поздрави!
                        Жив и здрав да си!
                        Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение
                          Да е жив и здрав Гената,първо.
                          Днес ми се разказа играта да чистя едни боклуци и да къртя стари бетони-зер канализация требе за гъбарника.Бе цял ден-на хаспела.Самичък.Накрая ми се явява едно приятелче с половин торба циментец-да забъркам край шахтичката,и ме препира-айде,да идем унас на по ракийка,стига бачкал,аз та знам тебе катн по-мързеливичък...
                          Мхм,взех едно пушено мезенце и айде у тях.Ракийка,2,2,5 и,малко бира и...се прибрах.Ама жабката като се разквака?!Набарах един домашен ликьор на жената от ...мнайста година и сега...нали видите,лепне ми устата...Ама половинка си е,немой да го устая,риийш ли.Хлъц...
                          А наздраве банда,и не почвайте утре,че понеделнишки кара по цяла седмица!
                          Наздраве!
                          Тони, стегни се малко!
                          А, наздраве!
                          От ликьора утре ще ти бият оловни камбани в главата

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                            Тони, стегни се малко!
                            А, наздраве!
                            От ликьора утре ще ти бият оловни камбани в главата
                            Да бият,да бият...колко да бият.Я го остави човекО...Утре ще му мисли.А аз най-мразим да ме боли главата по принцип(без да съм пил)
                            НАЗДРАВЕ НА ОЦЕЛЕЛИТЕ!
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Ох,вижте,жената какво ми подари, а аз си мечтаех,за третата снимка-НЯМА ДА ЗАВИЖДАТЕ не го получих. Наздраве
                              Прикачени файлове

Коментар

Ами, те хората са го казали: Лошо е, когато те боли глава, а не знаеш защо. Когато знаеш-няма проблеми.
                                Айде, наздраве!
                                ...че нещо... май ша припа... пардон полягам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X