Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве"

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Бар "Наздраве"

Наздраве !!! Програмата от колко часа е ??? Ще има ли танци-манци за софиянци ???

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
      Наздраве !!! Програмата от колко часа е ??? Ще има ли танци-манци за софиянци ???
      От 21.00.Ама аз ще я пропусна.Късно видех...Но ще продължа тук.Наздраве!само нема да ви пея караоке,че...ше ви се напукат мониторите
      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Айде и от мен наздраве.

Преди малко се върнахме от една разходчица с Румен-Freeflyer. Ходихме да направим бойно кръщене на лебедката, че откак съм я сложил не съм я пробвал. Лебедката се представи добре, Румбата снима с телефона, и обеща да пусне снимките.

Наздраве!
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от RFF Преглед на мнение
          А наздраве тогава. Аз като ходя на майка ми на селото, ще му звънна на Драго да се видим на по кафе в Бяла слатина.

Наздраве на всички.
          Разбира се че ще ми се обадиш да се видим Наздраве на всички
          ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
          Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Добра вечер ! Имам повод да почерпя : Днес се сдобих с един лелеян и много ценен уред : казан за ракия - 130 кила !
            Така че сипвайте си кой какво му е на душа , за сега виртуално , а като станат сливите за друсане - на някоя сбирка на бандата може и " да си ги мерим"... ракиите де .
            Наздраве !
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Вече си спиах. Наздраве.
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              -----------------------------------------------
              Питието определя съзнанието....
              0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                Добра вечер ! Имам повод да почерпя : Днес се сдобих с един лелеян и много ценен уред : казан за ракия - 130 кила !
                Така че сипвайте си кой какво му е на душа , за сега виртуално , а като станат сливите за друсане - на някоя сбирка на бандата може и " да си ги мерим"... ракиите де .
                Наздраве !
                А честито!Кат дойде време за друсане-идеем!Наздраве!
                Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                Вече си спиах. Наздраве.
                Наздраве,Траялче!Ти нема ли да ходиш на караоке?
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

Като станат сливите за друсане, викай
                  И на казанята ще помагаме.
                  Наздраве и честито!
                  На това му се казва придобивка!
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Айде наздраве и от дедо ви поп Със водкен и пържолен ама истински не виртуални айде да почерпя и аз
                    Прикачени файлове
                    RAV 4
                    F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      Айде и от мен наздраве.

Преди малко се върнахме от една разходчица с Румен-Freeflyer. Ходихме да направим бойно кръщене на лебедката, че откак съм я сложил не съм я пробвал. Лебедката се представи добре, Румбата снима с телефона, и обеща да пусне снимките.

Наздраве!
                      http://www.novatv.bg/bg/news/view/6765/ Добре че се появи че се бях притеснил да не си сред арестуваните. Следобет ми звани един приятел който знае че имам някакви отношения с това село да ме провери ако трябва да идва да ми плаща гаранцията. Наздраве!
                      Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                      Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                        Наздраве,Траялче!Ти нема ли да ходиш на караоке?
                        Аз ПРАВЯ караокета. Нали не мислиш, че и когато съм почивка ще отида на такова нещо. Я да си пийваме на тишинка.
                        А на Владо честит казан. Много важна придобивка. Надявам се и аз да се сдобия това лято, ама пусти пари...
                        А, наздраве.
                        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                        0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от freeflyer Преглед на мнение
                          Айде наздраве и от дедо ви поп Със водкен и пържолен ама истински не виртуални айде да почерпя и аз
                          Какво търси този червен пипер там бе?...
                          На пържола се слага черен пипер, кимион и сол. Може и малко кориандър, ама и без него става.
                          Дай онези снимки. Или ми ги изпрати шпо скайп, да ги пусна в темата за витарата в подфорума за сузукитата.

Безмалко да забравя да кажа наздраве...

Та наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                            Аз ПРАВЯ караокета. Нали не мислиш, че и когато съм почивка ще отида на такова нещо. Я да си пийваме на тишинка.
                            А на Владо честит казан. Много важна придобивка. Надявам се и аз да се сдобия това лято, ама пусти пари...
                            А, наздраве.
                            Бе те и гинеколозите по цял ден...ама...Наздраве,Траялче!
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от ivanjorov Преглед на мнение
                              http://www.novatv.bg/bg/news/view/6765/ Добре че се появи че се бях притеснил да не си сред арестуваните. Следобет ми звани един приятел който знае че имам някакви отношения с това село да ме провери ако трябва да идва да ми плаща гаранцията. Наздраве!
                              Малиий, пак се прочухме нашето село. Преди година-две пак имаше наркоскандал в Ивански-бяха изловили един немец-зет в наше село с насадени доста бройки конопец. Сега пък амфетамини. Познавам и човека който са арестували, и който се спряга за главния в групата.

Ама кой каквото си дробил-да си го сърба. Аз например съм си сварил ракия

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                                Бе те и гинеколозите по цял ден...ама...Наздраве,Траялче!
                                Аз, ако съм гинеколог ще си употребявам само дясната ръчичка.. А, наздраве.
                                0887770735

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 18 потребители онлайн. 0 потребители и 18 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X