Некакво от вътре ми идва да те срещна с... една тава мърве и барабой... между нас...
Ох, ох, ох - едвам ме нави, да знаЙш! Еле па ако е и по-големшка тавичката, и зарината със свинска вратна прАжола и пикантни кюфтенца, то значи че направо и ковчег можеш да ми поръчваш(само да е по-голям) , щото ще мога да умра щастлив и с пълен корем!
Винаги съм казвал, че не ставам ни за партизанин, ни за ятак - един ден глад и си признавам всичко за кило пържоли или двайсетина кюфтета. Ама ко да прая - слаба е човешката душа...
П.П. Дали пък да не си сменя подписа на "Този, който споделя тавата си с мЪрве с мен, е мой брат!" - Тихомир Севов
Ох, ох, ох - едвам ме нави, да знаЙш! Еле па ако е и по-големшка тавичката, и зарината със свинска вратна прАжола и пикантни кюфтенца, то значи че направо и ковчег можеш да ми поръчваш(само да е по-голям) , щото ще мога да умра щастлив и с пълен корем!
Винаги съм казвал, че не ставам ни за партизанин, ни за ятак - един ден глад и си признавам всичко за кило пържоли или двайсетина кюфтета. Ама ко да прая - слаба е човешката душа...
П.П. Дали пък да не си сменя подписа на "Този, който споделя тавата си с мЪрве с мен, е мой брат!" - Тихомир Севов
Добави го на втория ред, братко...
Последно редактирано от edoors; 08-07-11, 15:25.
Причина: Уточняване на родствени връзки!
Пиле-пиле, цяло магаре. Към 11:39 часа станах, макар че се рових се из форума и слушах музика до 05:37 часа, един вид да се възползвам от възможността, че съм вкъщи. Видях, че никой не се обозначавал в темата от няколко дни и реших да "драсна" един ред.
Поздрави!
Последно редактирано от Малкия Румба; 16-07-11, 14:22.
Добро утро!
Днес закуска няма да има защото съм на диета. За сметка на това ще изпия минимум две кафета. Желая ви приятен и ползотворен ден, а на тези, които почиват - приятна почивка!
Коментар